Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Про переваги онлайн кредитів

В даний час кожна людина, якій потрібна певна сума, може отримати її в борг. Якщо людина вже була клієнтом банку, в який звернулася за кредитом, то вона може залишити онлайн-заявку. В цьому випадку процедура отримання позики значно спрощується.

Оформлення онлайн-заявки на позику не забирає багато часу. Для цього не потрібно вирушати у відділення банку, очікувати прийому. Все що потрібно, це вихід в інтернет і декілька вільних хвилин.

Подана заявка буде розглядатися співробітниками кілька годин, але на це може знадобитися і два дні. За цей період банківські службовці повинні переконатися в тому, що заявника не має в базі боржників, вивчити його кредитну історію.

Банк має право запросити будь-які додаткові документи. Якщо запитана сума буде великою, то потрібно надати довідку, яка підтверджує дохід. У випадках, коли людина вже неодноразово користувався послугами даного банку і має хорошу репутацію, то вся процедура буде спрощена і заявку схвалять дуже швидко без зайвих проблем.

Які вимоги висувають до позичальника?

Умови при отриманні онлайн кредиту такі ж, як при отриманні звичайної позики. Позичальнику на момент подачі заяви повинен виповнитися 21 рік. У деяких банківських установах кредити дають особам, яким вже є 18 років.

Терміни кредиту теж варіюються, чим краща репутація у позичальника, тим більше часу надають йому на повернення грошових коштів.

Куди перераховують гроші?

У випадках, коли позичальник уже давно користується послугами банку, у нього є банківська карта. В цьому випадку гроші будуть перераховані на неї. А якщо такої карти немає, то можна особисто прийти в офіс за грошима або замовити звичайний переказ, гроші можуть бути перераховані і на карту іншого банку. Всі ці умови потрібно узгодити заздалегідь.

Особливості онлайн кредиту

Відсоткова ставка на онлайн кредит буде трохи меншою, оскільки трудових витрат по обробці такої заявки не так вже й багато, а найчастіше заявка обробляється автоматично. Таким чином, звернувшись в банк з онлайн-заявкою, можна заощадити 1, а то і 2 відсотки.

Не слід ставитися з легковажністю до умов кредитування. Необхідно уважно прочитати договір, і тільки потім проставляти галочки в онлайн-формі.

Як правило, домашня обстановка є розслаблюючою і людина не бажає витрачати час на читання документа, і не дивлячись ставить підтверджуючі позначки про те, що з усіма умовами вона ознайомилася. Таким чином, можна пропустити дуже важливі деталі, які згодом стануть неприємним сюрпризом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь