Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке брошура і навіщо вона потрібна?

Як відомо, брошура - це компактний носій будь-якого роду інформації. Як правило, брошури мають креативно складений яскравий, привабливий дизайн. Отже, брошура може, носити інформацію як політичного, економічного, так і спортивно-розважального характеру.

У наші дні, більшість компаній постійно замовляють печать брошюр, незважаючи на високу вартість виготовлення подібної продукції. Як показує практика, грамотно складені брошури можуть надавати набагато більше впливу на потенційних споживачів, ніж будь-який інший поліграфічний продукт. Звичайно ж, це не єдина причина популярності брошур серед компаній-замовників, брошури також дозволяють вибирати самі різні способи друку: офсетний друк, цифровий друк, кольоровий лазерний друк і т. д.

Більш того, на брошурах може бути поміщений не тільки текст, а й найрізноманітніші зображення, які можуть мати високу якість, завдяки використанню високих технологій.

У нашій країні саме брошура є найбільш поширеним видом поліграфічної реклами. На відміну, від листівок і буклетів, брошури виглядають дещо солідніше. Брошура містить основну інформацію про компанію, її діяльність.

Ще однією особливістю брошури є те, що, потрапивши в руки одному з членів сім'ї в результаті вдома інформацію має шанс прочитати ще більша кількість людей.

Також існує ще один варіант складання брошур, точніше, брошур-каталогів, де компанія дає більш детальну ілюстровану інформацію про лінії нових товарів, послуг або знижки наявні в компанії. Таким чином, вся інформація легко потрапляє в руки клієнтів. Ще однією зручністю є те, що подібну інформацію завжди можна перечитати, повернутися до неї назад.

Набагато ефективніше друкувати каталоги за допомогою шовкографії, ніж вдаватися до друку зазвичай не кольорових прайс-листів, на аркушах формату А4.

Зручною є, так звана, брошура-книга, яка широко використовується на конференціях, семінарах та іншого роду заходах. Подібні брошури-каталоги набагато економніші, однак по зовнішності подібна продукція нічим не поступається справжнім книгам. Однак тільки в тому випадку, якщо компанія-виробник вірно складе дизайн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь