Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги дитячого конструктора LEGO City

Дитячий конструктор LEGO City призначений для дітей віком від п'яти до дванадцяти років. Лінія конструкторів пропонує покупцям великий вибір персонажів та різних сюжетів. Купуючи своїй дитині конструктор LEGO City, ви не тільки забезпечуєте її цікавим і захоплюючим ігровим процесом, але також на підсвідомому рівні навчаєте і розвиваєте свого малюка.

Сьогоднішній вибір конструкторів LEGO City  допоможе вашій дитині побути в ролі пожежного, поліцейського та багатьох інших персонажів. Кожен набір конструктора LEGO City по-своєму унікальний і можна створювати, всілякі варіанти гри. Конструктор LEGO City складається з безлічі невеликих фрагментів, які дитина збирає з використанням детальної інструкції. Завдяки такому способу збору іграшки, ваша дитина розвиває моторику рук, логіку і уважність.

Варто зазначити, що лего сіті купити ви можете в інтернет-магазині "Носоріг" за даним посиланням.

Є конструктори, які спеціалізовані під хлопчиків і дівчаток, тому можна підібрати для свого малюка саме те, що його цікавить. Варто зазначити, що дітям дуже подобається гратися конструктором LEGO City, тому багато хто бажає їх собі в подарунок на день народження або інші свята. Дитині можна купувати кілька наборів LEGO City, так як вони можуть комбінуватися між собою, що допомагає створювати справжні міста з конструктора. Виготовлені конструктори LEGO City з якісного екологічно чистого матеріалу, тому вони абсолютно безпечні для вашого малюка. Залежно від зацікавленості дитини можна підібрати найбільш підходящий набір LEGO City.

Особливості

Головна особливість серії - численні «міські» теми:

  1. поліція;
  2. пожежна служба;
  3. будмайданчик;
  4. науково-дослідні станції;
  5. в'язниця;
  6. залізничний вокзал;
  7. аеропорт;
  8. гоночний трек;
  9. космодром, і т. д.

А ще є трейлери для сімейного відпочинку на природі, машини техобслуговування, позашляховики, прогулянкові яхти, підводні човни та інше. Це все доповнюється відповідними міні-фігурками городян і співробітників в уніформі. Жителі City забезпечені аксесуарами. У деяких наборах присутні фігурки тварин.

Розвиток вашого малюка безпосередньо залежить від того у що він грає, конструктори LEGO City допоможуть цікаво і захоплююче рости, розвиватися і навчатися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь