Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Професійне відбілювання зубів, який метод вибрати

Відбілювання зубів є процедурою, в ході якої колір зубної емалі висвітлюється на кілька тонів, за допомогою застосування спеціальних методик, використовуючих професійні засоби і препарати. Професійне відбілювання в стоматологічній клініці ефективно справляється з проблемою потемніння емалі, що виникає в результаті прийому певних медикаментів, присутності згубних звичок або навіть генетичної схильності. Детальніше про негативні наслідки недоглянутої емалі читайте тут http://posmishka-dent.com.ua/services/estetychna-stomatologiya/.

Ефективні методи відбілювання зубів

Стоматологія останнім часом дуже активно почала розвивати косметичну сферу, що, до речі, не може не радувати. Саме завдяки цьому сучасні способи відбілювання зубів вражають своєю різноманітністю і винахідливістю:

  1. лазерне відбілювання. Дана процедура полягає в застосуванні спеціального гелю, який під дією лазера активує всі важливі окислювальні процеси;

  2. хімічне відбілювання. Метод обумовлюється використанням певних препаратів, які, як правило, в необхідному відсотковому співвідношенні включають до складу перекис водню;

  3. ультразвукове відбілювання. Такий спосіб висвітлення емалі просто чистить зуби від різних відкладень, що в свою чергу дає можливість відбілити поверхню зуба на кілька тонів;

  4. фотовідбілювання. Подібна методика супроводжується нанесенням відповідного гелю на емаль, яка в певних умовах, а саме під дією потрібного світла, починає виділяти кисень, що сприяє розщепленню пігментів. Серед останніх і найбільш ефективних ламп для фотовідбілювання стоматологи виділяють пристрій від виробника Philips під назвою Zoom3.

Крім перерахованих вище методів, здійснюваних за допомогою професійного втручання, існує досить поширений народний спосіб, що полягає у використанні перекису водню і харчової соди. З логічної точки зору якийсь сенс в цьому є, так як частинки соди можуть з легкістю позбутися від невеликого нальоту, в той час як перекис водню при систематичному застосуванні цілком здатен відбілити зуби на кілька тонів світліше. Але в будь-якому випадку, якщо серед всіх можливих способів відбілювання ви бажаєте вибрати тільки той, який здійснюється в домашніх умовах, все одно віддавайте перевагу таким ефективним засобам, як пасти, гелі, капи та інше. Їх застосування досить швидко дає результат і тримається тривалий період.

Дієві способи сучасної стоматології

Відбілювання зубної емалі в сучасній стоматології ґрунтується на використанні високотехнологічного обладнання абсолютно безпечного для людського здоров'я. У число нових максимально ефективних методик входить:

  1. Air Flow - чистка в цьому випадку виконується за допомогою застосування води і абразивних речовин. Такий спосіб може використовуватися, як для відбілювання зубів, так і для профілактики різних захворювань ротової порожнини;

  2. внутрішнє відбілювання - застосовується, як правило, в разі, коли потрібно відбілити не всі відразу зуби, а один або кілька, які потемніли в результаті певних пошкоджень. Тут виконується свердління зуба, всередину якого вводиться спеціальний активний склад, після чого пломбується тимчасовою пломбою. Після проведення всіх необхідних сеансів на вибілений зуб ставиться постійна пломба.

В цілому, кожен з існуючих в медицині способів відбілювання цілком безпечний і ефективний. Звернувшись до грамотних стоматологів, ви отримаєте не тільки сяючу посмішку, але і довговічний позитивний результат.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь