Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати струменевий принтер для дому?

Перед тим, як купити принтер для дому, потрібно визначитися - який формат друку ви хочете в результаті отримувати, і чи будете користуватися додатковими функціями пристрою. Найпопулярнішим і недорогим принтером, який зазвичай вибирають покупці є струменевий. У цих принтерах використовується кілька технологій друку: п'єзоелектричний, бульбашковий і термоструйний. Ці технології схожі між собою, але головна відмінність в способі попадання крапель чорнила на друкуючі голівки. І, звичайно, у кожної технології є свої плюси і мінуси.

П'єзоелектричний спосіб зручний тим, що в його випадку можна гнучко управляти розміром краплі чорнила. Ця технологія вважається найнадійнішою серед інших. Мінус цього способу - головка боїться попадання повітря. Якщо таке сталося, то її доведеться міняти. Якщо вас цікавлять струйные принтеры, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

При використанні термоструйного друку чорнило нагріваються до високої температури, після чого вибризкуються на поверхню головки для друку. Цей процес може повторюватися до декількох тисяч разів в секунду.

У бульбашкового способу викид чорнила відбувається за рахунок бульбашок, що утворюються від нагрівання. Якість такого друку дуже висока, і відмінно підходить для фотографій.

Всі перераховані технології друку принтерів є сучасними і активно використовуються виробниками, при цьому істотних відмінностей в ціні немає. Звичайна людина при використанні будь-якої з цих технологій навряд чи помітить різницю, так як всі вони відрізняються високою якістю виконання.

Багато людей при виборі принтера для дому звертають увагу на його компактність - тут складно не погодитися, економія місця в кімнаті, де знаходиться комп'ютер, часто є актуальною проблемою. Дизайн цього пристрою теж кожен вибирає залежно від своїх уподобань.

Ще одним вирішальним фактором може стати те, наскільки шумно він працює. У домашніх умовах це може виявитися важливим для багатьох сімейних людей - якщо раптом знадобиться друк, коли спить дитина, галаслива робота може стати проблемою.

Ну і, звичайно ж, споживачі звертають увагу на ціни. Сьогодні ринок електроніки досить широкий, тому в залежності від функціональних і брендових переваг можна підібрати оптимальний варіант. У будь-якому випадку, виробники виготовляють свій товар не тільки практичним, зручним і красивим, але і доступним для рядового споживача.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь