Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості кредиту під заставу автомобіля

Позики під заставу автомобіля популярні серед громадян, оскільки ці відносини мають ряд переваг в порівнянні з кредитами без забезпечення. Взявши кредитні кошти, позичальник, як і раніше, користується своєю машиною, яка залишається у нього у власності. Втратити автомобіль можна лише в тому випадку, якщо позичальник перестане виконувати зобов'язання за своїм договором.

Якщо клієнт передає в заставу дорогу машину, банк може видати йому значну суму. При цьому людина може сподіватися на низькі відсотки, оскільки застава гарантує своєчасне повернення грошових коштів.

Такі позики банки видають охоче, адже застава автомобіля стимулює клієнта виплатити борг цілком, щоб не залишитися без машини. Кредити під заставу авто видають практично всі відомі банки та інші фінансові установи. Щоб отримати кредит под залог авто, необхідно надати стандартний пакет документів.

Особливості позики під заставу авто

Даний вид позики має деякі особливості, що відрізняють його від стандартних кредитів. Перед тим як укласти договір, слід дізнатися про всі нюанси кредитування, щоб в майбутньому у вас не виникло додаткових питань.

Якщо вас цікавить кредит під заставу автомобіля, то рекомендуємо відвідати сайт https://fgk.ua вже зараз.

Для того щоб визначити суму кредиту, банк проводить обов'язкову оцінку транспортного засобу. Як правило, кредитор запрошує власного оцінювача, який навмисно занижує вартість автомобіля, переданого в заставу. Це стосується всіх видів майна. В такому випадку кредит може стати невигідним для позичальника. Отримати вигоду можна, запропонувавши свого оцінювача, але зазвичай банки не погоджуються на це.

Якщо вам потрібні кошти на купівлю автомобіля, ви можете оформити позику в банку. У цьому випадку в якості забезпечення виступатиме куплений транспорт. Він буде перебувати в заставі, поки буде діяти договір позики. Якщо клієнт виконає всі умови, він стане повноправним власником авто.

Існує два способи пошуку вигідної пропозиції. Ви можете звернутися в банк і дізнатися про умови кредитування у його співробітника. Також можна скористатися спеціальним сервісом, що дозволяє підібрати кредит. Для цього вам необхідно знайти кредитний калькулятор і заповнити необхідні для розрахунків поля. Калькулятор сам розрахує суму позики і знайде підходящу пропозицію. Другий спосіб є найбільш зручним і швидким.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь