Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Повітряні кульки в подарунок на виписку з пологового будинку

Народження дитини - одна з головних подій в житті будь-якої сім'ї. Зробіть атмосферу зустрічі мами і малюка більш святковою, кульки будуть прекрасним доповненням до такої найважливішої події!

У такі моменти люди переповнені радістю, любов'ю і подякою. І так хочеться висловити всі свої почуття і емоції, які переповнюють душу.

Варто зазначити, якщо вас цікавлять услуги на выписку из роддома, то рекомендуємо перейти за даним посиланням вже зараз.

Ми пропонуємо вам втілити подяку не тільки в словах, але і влаштувати справжнє барвисте свято з допомогою повітряних кульок!

Оформлення приміщення латексними або гелієвими кульками прекрасно доповнить інтер'єр нової кімнати малюка, і до того ж порадує і здивує новоспечену маму. Кульки на виписку з пологового будинку можна оформити різними способами. Це може бути величезний букет, або ростові ляльки і фігури з кульок, фонтани, гірлянди і багато іншого.

Можна зробити окрему композицію для подарунка мамі малюка і подарувати її відразу при зустрічі з пологового будинку і окремо прикрасити квартиру до приходу мами з новонародженим малюком.

Замовте кулі з обробкою, і вони будуть радувати вас ще мінімум три дня. Термін польоту кульок після обробки збільшується мінімум в три рази і становить 3-30 днів.

Непоганим подарунком буде дитинка в рожевій або блакитний колясці з кульок з написом "Кохана, спасибі тобі за сина/дочку" або ім'ям дитини. Такий напис також можна сплести з повітряних кульок, такі літери будуть близько метра у висоту і можуть бути з підставкою для установки в будь-якому місці, також вони можуть бути закріплені на стіну, паркан або інше потрібне вам місце. Такий напис неодмінно викличе захват у мами, якщо розмістити його, наприклад, навпроти виходу з будівлі пологового будинку. А ім'я малюка можна підв'язати гелієвими кульками і запустити їх.

Для оформлення приміщення є різні арки з кульок, фонтани, написи з ім'ям, привітанням, а також фігурки лелек, янголят і маляток.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь