Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги та особливості кредиту без довідок і поручителів

Використання кредитних коштів нерідко стає єдиним виходом для споживачів, які потребують фінансових ресурсів. Найчастіше для отримання великої суми грошей потрібно мати цілий пакет документів, що підтверджують платоспроможність позичальників і гарантії поручителів. Також можуть бути висунуті й інші вимоги в залежності від особливостей банківської або фінансової установи.

При виникненні необхідності в отриманні грошових коштів в короткі терміни, оптимальним варіантом є кредит без довідок і поручителів, оскільки він може бути оформлений без будь-яких додаткових витрат за часом.

Якщо вас цікавить кредит без довідок, то рекомендуємо перейти на сайт https://cashpoint.ua/vzyat-kredit-bez-spravok вже зараз.

Особливості кредиту без довідок і поручителів

Затребуваність кредиту без довідок і поручителів пояснюється відсутністю необхідності в підтвердженні щомісячного доходу і залученні поручителя, здатного гарантувати своєчасне повернення позики.
Основними відмітними рисами даного виду фінансового продукту від інших кредитів є:

1) відносно невелика максимально можлива сума кредитної позики і короткі терміни повернення;

2) річна відсоткова ставка за використання кредитної позики, дещо відрізняється від аналогічного показника в інших видах кредитів;

3) обов'язкова наявність страховки, яка може виплачуватися одноразово або ж розбивається на кілька платежів і входить в суму обов'язкового щомісячного внеску;

4) застосування штрафних санкцій і додаткових комісій за несвоєчасне і неповне погашення заборгованості.

При виборі банківської установи, в якій буде оформлятися кредит необхідно пам'ятати, що, швидше за все, в процентну ставку вже будуть включені всі ризики щодо можливого неповернення кредиту.

Процедура отримання кредитних коштів

Стандартна процедура отримання кредитних коштів включає в себе кілька обов'язкових етапів:

1. вибір банківської установи і необхідного фінансового продукту;

2. оформлення заявки на отримання кредиту готівкою або на банківську карту:

• за допомогою відповідального менеджера у відділенні банку;

• самостійно в онлайн-режимі на офіційному сайті фінансової установи;

3. перевірка банком всіх наданих даних і прийняття остаточного рішення про видачу кредиту за паспортом або відмову в наданні кредитної позики;

4. укладення договору кредитування в разі отримання позитивної відповіді від банку.

Оформити кредит без довідок і поручителів можна практично у всіх банках, які здійснюють свою діяльність на території України, в переліку послуг яких знаходиться необхідний фінансовий продукт.

Більш детальну інформацію про умови отримання кредиту за паспортом без надання довідок і залучення поручителів можна отримати у представників банку або на офіційному ресурсі компанії, яка вас цікавить.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь