Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Озеленення офісу: основні особливості

На імідж сучасної компанії впливає безліч факторів, в числі яких і еко-дизайн її офісу. І хоча в нашій країні цей напрям флористики з'явився порівняно недавно, гідну репутацію він вже встиг заслужити.

Адже озеленення офісу - відмінний спосіб не тільки «оживити» інтер'єр і підтримати здоровий мікроклімат приміщення.

Якщо вас цікавить озеленение офиса в Киеве, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Як за допомогою рослин перетворити офіс?

Сьогодні дизайн комерційних приміщень набагато різноманітніший, ніж звичний вибір оздоблювальних матеріалів і меблів. Великі акваріуми з екзотичними рибками, живі рослини та інші елементи декору привертають увагу не тільки професійних дизайнерів інтер'єру, а й власників офісних приміщень.

І в цьому немає нічого дивного, так як, наприклад, за допомогою рослин можна досить оригінально прикрасити офіс. Для цього існує безліч способів, найпопулярніші з яких наступні:

  1. створення квіткових і листяних композицій в кашпо;
  2. імітація живої стіни, основої якої є кишенькова або модульна конструкція, що кріпиться на ПВХ-панелі;
  3. оформлення приміщення штучними рослинами, розставленими по вертикальних поверхнях у кашпо або акуратно кріпляться на стелі;
  4. створення елементів декору з моху або стабілізованих рослин у вигляді логотипу компанії, картини або рослин, що імітують стіну.

Основні переваги озеленення офісної будівлі

Головна особливість рослин - це здатність наповнювати навколишній простір киснем. Але крім цього озеленення офісів відрізняє і ряд інших позитивних факторів, в числі яких:

  1. Сприятливий вплив на психологічний стан співробітників компанії. Як відомо, зелений колір допомагає заспокоїтися і зменшує дратівливість, а наявність рослин в офісі сприяє поліпшенню настрою.
  2. Очищення повітря від пилу, що живуть в ній патогенних мікроорганізмів і насичення його необхідної вологістю, що позитивно позначається на здоров'ї персоналу, а значить, зменшує кількість лікарняних.
  3. Зниження несприятливого електромагнітного випромінювання від смартфонів, комп'ютерів, принтерів та іншої оргтехніки.
  4. Можливість створення затишку в приміщенні. Цей фактор особливо важливий для тих, хто проводить ділові зустрічі в стінах офісу і прагне справити хороше враження на потенційних партнерів.

Ну і звичайно, якісно виконаний фітодизайн - це прекрасна можливість підкреслити стиль та індивідуальність будь-якої компанії, а також бездоганний смак її власника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь