Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати душову систему з тропічним душем?

Душова система - це відмінна альтернатива ванні. Адже вона буде економити значну кількість місця у ванній кімнаті. Беручи до уваги факт явної нестачі простору, ніщо більш привабливого, ніж вбудовані душові системи в принципі підібрати неможливо. Однак, ринок сьогодні представляє на вибір значну кількість моделей і типів душових систем. Відмінною рисою душової системи від душової кабіни вважається її компактність. Адже вона складається лише зі стійки і двох душових ізлівов.

В Інтернеті Ви зможете підібрати оптимальний варіант душової системи. Вибирайте спеціалізовані майданчики. Тут усі товари представлені від лідируючих виробників в своєму секторі. Нижче будуть позначені основні технічні критерії вибору душової системи з тропічним виливом.

Розділити всі присутні душові системи можна на три типи:

  1. зовнішні;
  2. внутрішні;
  3. накладні.

Накладні душові системи, які ви можете придбати например тут, є найбільш громіздкими. Якщо Ви плануєте зберегти місце у ванній кімнаті, навряд чи варто їх розглядати в принципі. Зовнішні варіанти теж мало привабливі - всі труби розташовуються поруч зі стіною. Це ускладнить процес відходу.

Внутрішні душові системи припускають установку всієї начинки сантехнічного обладнання в стіну. Єдиним недоліком такого рішення служить необхідність в товстій стіні.

Тропічний виливши передбачає «ефект дощу». Вибирайте виливши великого діаметру з великою кількістю форсунок. Звичайно, функція гідромасажу не буде зайвою. Зверніть увагу на матеріал, з яких виконані форсунки. Кращим вважається силікон.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь