Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обручки? Поради від ювелірів

Вибір обручок - непросте завдання, адже пара буде носити їх кожен день протягом довгих років. Сьогодні закоханим є неймовірне розмаїття форм, кольорів і розмірів заповітного аксесуара. Але як знайти баланс між модними тенденціями і безсмертної класикою? Дізнайтеся про це і про найактуальніші тренди обручальних і помолвочних кілець з перших рук - від дизайнерів ювелірної студії ексклюзивних прикрас.

Білий колір

Перш за все, варто визначитися, з якого металу будуть виготовлені ваші обручки. Традиційні жовті і червоні відтінки золота вже не так актуальні. Але довга робота ювелірних будинків по всьому світу дозволила нам насолоджуватися блиском білого та інших відтінків цього благородного металу. Кільця з білого золота можуть мати різний дизайн: підвищена міцність сплаву дозволяє створювати різкі кути і грані. Також багато виробів з білого золота додатково покриваються шаром родію: родирование дозволяє домогтися дзеркального блиску і підвищує стійкість до факторів зовнішнього впливу.

«Білий метал підкреслює красу діамантів, візуально прибирає кордону, чому камінь здається більше»

Кільця з камінням

Сьогодні вже стало традицією дарувати нареченій кольцо с бриллиантом на заручини. Однак камені можна зустріти і на обручках. Незмінними лідерами були і залишаються діаманти: їх блиск ні з чим не сплутати, вони не тьмяніють з роками, так само, як справжні почуття. Уже не перший рік набирають популярність діаманти рідкісних відтінків. Наприклад, жовті діаманти, куди більш дорогі та рідкісні, можна побачити в прикрасах багатьох західних зірок.

«Краще уникати моделі з піднятими, опуклими або дуже великими каменями, особливо, якщо ви плануєте носити кільце постійно»



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь