Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ідеально тонкі і технологічні: нова лінійка телевізорів Bravia від Sony

Повне занурення в реальність продемонструвала компанія Sony, випустивши флагманську лінійку OLED-телевізорів. Bravia OLED - це високотехнологічні розробки, вражаюча якість картинки і звуку, а також унікальний дизайн, що пробуджує нові відчуття.

Слідуючи тенденціям сучасного ринку, а також з огляду на побажання споживачів, Sony вривається у світ технологій з новою унікальною лінійкою BRAVIA OLED AF8, 4K HDR телевізорів серій XF90 і XF85, XF80, XF75, XF70. У чому ж їх унікальність?

Варто зазначити, що придбати телевизор Sony в Украине ви можете за даним посиланням.

Без перебільшення, OLED-екрани - це нова ера телевізорів

Вони мають широкий кут огляду, таким чином, зображення буде чітким з будь-якого краю дивана. OLED-матриця з 8 мільйонами самосвітних пікселів відповідає за точну передачу насичених відтінків і глибоку деталізацію картинки. Тепер улюблений фільм або гру ви не просто побачите, але і відчуєте. У цьому допоможе технологія Acoustic Surface: вона переносить джерело звуку прямо на екран. Це без труднощів можна відчути, провівши рукою по лицьовій панелі телевізора.

Якими ще фішками порадували розробники Sony?

Нові телевізори BRAVIA OLED володіють потужним процесором X1 Extreme, підтримують Full HD формат і працюють на операційній системі Android TV серії WF8, що дозволяє серфити по інтернету, встановлювати улюблені програми в пам'ять пристрою, а для особливо ледачих вбудована функція голосового пошуку.

Подбали також про любителів екшна і спортивних трансляцій

Спеціальна технології X-Motion Clarity забезпечує чітке і плавне зображення навіть для дуже динамічних сцен. Враження від розваг будуть повними і такими, що запам'ятовуються.

Не забули приділити увагу і лаконічному дизайну. Вузька рамка обрамляє екран, візуально збільшуючи область перегляду. Всі кабелі та проводи акуратно ховаються під задньою кришкою.

Якщо вам сподобалася дана стаття, будь ласка, залиште свої коментарі або відгуки, а також поділіться нею в соціальних мережах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь