Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі рюкзаки: як вибрати і з чим носити?

Рюкзаки сьогодні знаходяться на піку моди і не дивно, адже цей варіант сумки дуже практичний - ваші руки завжди вільні. Крім того, величезний вибір рюкзаків дозволяє кожній модниці вибрати щось собі до пари.

Незважаючи на те, що у багатьох рюкзаки асоціюються зі спортивними або ж шкільними атрибутами, а даремно. Адже багато модних будинків представляють свої варіанти рюкзаків. І з такою сумочкою можна поєднувати будь-який одяг. Придбати жіночий рюкзак ви можете в інтернет-магазині Svitstyle вже зараз.

Сьогодні майже кожен дизайнер вносить в різноманітність рюкзаків щось своє, нове і ось це провокує все більший і більший вибір. Який з усіх рюкзаків придбати собі, буває складно вибрати. А вибравши, не всі знають, як правильно і з чим носити обновку. Що ж, почнемо з того, як вибрати собі рюкзак.

Почнемо з того, що кожен рюкзак по-своєму гарний, тому вибирайте той принт і той колір, який подобається вам, так, як саме вам його носити. Але варто ще звернути увагу на тканину виробу. Для літа найкраще підійдуть рюкзаки з натуральних тканин, вони будуть виглядати легко і повітряно - все, що потрібно для літа. А ось на зиму і холодні пори року - сумки зі шкіри. Хоча сьогодні необов'язково мати рюкзак з натуральної шкіри. Якісні шкірзамінники сьогодні нічим не гірші, ніж натуральна шкіра, при цьому, багато дизайнерів спеціально переходять на шкірзамінники, тим самим, виступаючи проти вбивства тварин.

Далі визначтеся для чого власне ви купуєте рюкзак. Це може бути як рюкзак для подорожей, так і для прогулянок. Популярністю сьогодні користуються ще й рюкзаки-трансформери, які за кілька секунд перетворюються з рюкзака на сумку через плече.

Сьогодні вибір рюкзаків дозволяє комбінувати їх з одягом різних стилів.

Подорожі

Так, якщо ви збираєтеся їздити подорожувати, то краще вибрати об'ємний рюкзак з безліччю кишеньок. Так, ви зможете покласти туди все, що вам може знадобитися на кілька днів. Крім того, краще вибрати рюкзак темних тонів, щоб він був практичним.

Прогулянка

Тут ви можете повністю довіритися своїм смакам і фантазії. Тут підійде невелика, але стильна сумка. Так, як зазвичай на час прогулянки ви багато речей з собою не берете.

Робота

Тут має все бути просто, але і в той же час стильно. Адже на роботі ви не дозволяєте собі зайвих експериментів, а зазвичай носите сукні, або діловий одяг.

Вечірка/побачення

Зазвичай на ці заходи одягаються майже так само. Вибирайте на цей випадок жіночі рюкзачки - маленькі і спокійного ніжного забарвлення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь