Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги металочерепиці

Для того, щоб отримати якісний дах, потрібно використовувати правильні матеріали для покрівлі. Раніше використовувалася солома і керамічна черепиця.

Солома, до речі, далеко не найгірший матеріал. Вона дозволяла перешкодити проникненню води в приміщення по дуже цікавому типу. Вода акуратно стікала вниз по кожній соломинці і така конструкція не давала навіть краплі потрапити в приміщення. Що стосується керамічної черепиці, то вона набагато більш технологічна. Але при цьому, її вкрай складно класти. Шматочки дуже маленькі, класти їх доводиться вручну. Це займає багато часу і сил. Що стосується шиферу, то це дуже цікавий матеріал, якщо не враховувати одне але. Він шкідливий для здоров'я, по причині вмісту азбесту в складі. Пил азбесту є канцерогеном, що може привести, наприклад, до раку легенів.

На даний момент стали популярні більш технологічні матеріали, які відрізняються довговічністю і простотою укладання. До них відносяться різні види прокатаної сталі. Це профільний настил і металочерепиця. Другий матеріал більш цікавий, так як має профіль, що нагадує звичайну черепицю. Якщо вас цікавить металочерепиця, то смотрим за даним посиланням вже зараз.

Переваги металочерепиці

В першу чергу варто відзначити той факт, що такого роду матеріал дуже просто встановлювати. Для цього вам буде потрібно мати тільки шуруповерт або дриль і саморізи покрівельні. Вони відрізняються від звичайних тим, що можуть самостійно прошивати метал, в даному випадку сталь, і володіють спеціальною гумовою шайбою, яка закриває метал від різних впливів, що дуже і дуже зручно. Таким чином, повністю нейтралізується ймовірність корозії.

Так само сталь, яка є основним матеріалом, досить надійна і довговічна. Середній термін експлуатації становить сорок - п'ятдесят років. Сталь покривається шаром цинку, а потім шаром полімеру. Це такий м'який кольоровий шар на поверхні. Він не дає можливість волозі контактувати з металом і тим самим збільшує термін експлуатації металочерепиці. Не варто також забувати той факт, що металочерепиця може служити і набагато довше, в залежності від клімату у вашому регіоні і кількості опадів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь