Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як потрібно вибирати канцтовари для школяра?

Величезна кількість батьків змушені вибирати канцтовари для своїх дітей. І при цьому можуть виникнути певні труднощі. Можна спробувати заощадити на покупці, але так канцелярія, швидше за все, прослужить недовго.

Для того, щоб правильно вибрати канцтовари, потрібно дотримуватись певних рекомендацій. Найкраще купити не набір аксесуарів, а купувати їх окремо. Пояснюється це просто - в наборі майже завжди є щось зайве. Всі предмети не мають бути занадто яскравими. Це відволіче школяра від навчального процесу. Якісні канцтовари випускають тільки відомі виробники. А ось низька вартість і невідомий бренд повинні насторожити. Такі товари не тільки швидко прийдуть в непридатність, а й навіть можуть бути небезпечними для здоров'я.

Купувати канцелярію краще ближче до початку навчального року. У цей час можна спостерігати найширший асортимент. А ще продавці швидше за все запропонують великі знижки, подарунки і бонусні програми.

Перед тим, як вирушати в магазин, варто скласти список. Можна заощадити час, якщо купити товари через інтернет. Більшість фірм пропонує доставку товарів прямо додому. Придбати канцтовары оптом ви можете за даним посиланням.

Для того, щоб заощадити, не варто брати речі «на майбутнє» про запас. Цілком ймовірно, що такі предмети не знадобляться зовсім і будуть тільки припадати пилом на полицях. І якщо олівці від часу своїх властивостей не втрачають, то фломастери можуть перестати писати.

При покупці ручки потрібно враховувати вік дитини. Для початкової школи, наприклад, оптимальна кулькова ручка з товщиною стержня 0,5-0,7 мм. Гелеві ручки купують тим школярам, ​​які вже мають навички письма. Ручки з масляним наповненням швидко витрачають чорнило, але зручні практично всім. Для зручності написання ручка повинна бути легкою.

У школяра обов'язково повинен бути пенал. Фахівці рекомендують вибирати саме м'які пенали із застібками. Пластиковий пенал служить довше, але при падінні швидше за все він розіб'ється і наробить багато шуму на уроці.

Що стосується зошитів, то вони повинні мати щільні аркуші. Тоді чорнило не буде просвічуватися на іншій сторінці. Від товстих зошитів в початковій школі краще відмовитися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь