Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи варто замовляти сайти під ключ?

Пропонуючи сайти під ключ, веб-розробники мають на увазі розробку готового до використання проекту: наповненого інформацією і наділеного всім необхідним функціоналом.

Чи варто замовляти сайти під ключ або краще займатися його наповненням і розвитком поступово самостійно? Щоб кожен зміг для себе визначитися з відповіддю на це питання ми підготували список переваг і недоліків замовлення сайту під ключ. Якщо вас цікавить сайт под ключ в Украине, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Переваги сайтів під ключ

Головна перевага сайтів під ключ для замовників - можливість отримати проект, повністю готовий до використання і оптимізований під алгоритми пошукових систем без втрати часу і додаткових фінансових витрат.

Створення сайтів під ключ відбувається в кілька етапів. Для успішного їх здійснення задіюються дизайнери, верстальники, програмісти, seo-оптимізатори і копірайтери. Для нового веб-ресурсу підбирається доменне ім'я, хостинг, на який заливаються дані. Якщо всі ці етапи здійснюються професіоналами, ризик незапланованих фінансових витрат мінімальний.

Управління створеним під ключ сайтом особливих складнощів у власника не викликає завдяки зрозумілій і простій системі управління контентом (CMS).

При створенні проекту під ключ використовуються автоматизовані системи управління зі спеціальними шаблонами, за допомогою яких керувати ресурсом легко і його розвиток в подальшому відбувається без складнощів. Власник сайту може самостійно працювати з контентом: додавати і редагувати тексти, графічні та відеоматеріали і т. д.

Ще одна перевага проектів такого типу в тому, що при розробці сайтів під ключ використовуються сучасні web-технології. Вони дозволяють створити цікавий, привабливий дизайн, зручну навігацію і запрограмувати весь необхідний функціонал. Все це має дуже важливе значення для подальшого просування в пошукових системах.

Недоліки сайтів під ключ

Недоліків у сайтів створених під ключ не багато, але як і у будь-якого проекту вони є. Основний з них полягає в тому, що вибір CMS залишається за розробником. Якщо ви звернетеся у професійну веб-студію з хорошою репутацією, то за свій проект можна буде не хвилюватися. У разі, якщо розробкою буде займатися фрілансер, для сайту може бути обрана одна з безкоштовних систем управління, функціонал якої може бути дуже обмежений.

Замовити створення сайту під ключ - найшвидший спосіб запустити проект. Якщо розробкою займатимуться фахівці, в результаті замовник може розраховувати на готовий сайт, з повним набором необхідних функцій, наповнений якісним контентом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь