Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захист iPhone 7 – поради власникам

Коли компанія Apple бажає здивувати, наш користувач отримує оновлені версії смартфонів з унікальними, надзвичайними функціями. Так сталось з моделлю iPhone 7 – пристрій отримав чудову швидкодію, повний захист від вологи та потужний акумулятор. Ще одна гарна новина: потенційні власники можуть обирати колір корпусу, виробник значно розширив кольорову гаму.

Якщо вибір вже зроблено, і смартфон у ваших долонях, подбайте про захисні вироби, що збережуть оригінальну зовнішність від подряпин, а гарний глянсовий дисплей від тріщин.

Чи варто купувати захисні аксесуари для iPhone 7?

Здавалося б, маленька дрібничка, яка не потребує великої уваги. Але ремонт розбитого дисплея на iPhone 7 коштує приблизно 4000 гривень. Чи вато втрачатися, якщо загартоване скло має ціну максимум 100 грн., а плівка ще меншу? Якщо розглянути чохли, навіть оригінальний чи авторський дизайн обійдеться у 200-250 гривень. А смартфон буде повністю захищений.

Тепер вирішуйте та вивчайте привілеї захисних аксесуарів. А саме:

  1. захисне скло щільно прилягає до екрана, забезпечує повний комфорт у використанні пристрою;
  2. карбонова плівка абсолютно непомітна, може наклеюватись без звернення до майстра (не потребує особливих знань);
  3. чохли дають змогу підібрати будь-який тип виробу – від книжки до накладок, знайти моделі з різних матеріалів.

Невеликі витрати натомість віддадуть найголовніше – повну безпеку навіть при сильному ударі. Ефективність захисту iPhone 7 доведена не одноразово: падіння вашого смартфону спровокує розбиття саме захисного скла, а не дисплею.

Як обирати захисні вироби?

Відповідно до матеріалу виготовлення, чохли можуть виконуватися з дерева, силікону, термопластичного поліуретану та навіть скла. Захисна плівка – це карбонове покриття, яке може мати (або не мати) здатність захищати органи зору від відблисків. Дешевші пропозиції такої властивості не матимуть.

Обираючи скло:

  1. запитайте у продавця сумісність виробу зі своєю версією iPhone;
  2. зверніть увагу на товари категорій 3D, 5D (частіше виконані у кольоровій рамці);
  3. вивчіть товщину та твердість скла;
  4. подивіться на наявність олеофобного покриття, що виключає появу відбитків пальців.

Загартоване скло високої якості не впливає на кольорову передачу, не знижує швидкість відгуку дисплею до дотиків. Пам’ятайте: ваш iPhone 7 має закруглені крайки. Отже, модель скла має повторювати ергономічні властивості, аби не створити незручності на межі скла та корпусу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь