Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автоматику для воріт

Питання досить складне і у бажаючих поставити автоматику відразу виникає багато питань і сумнівів, але розв'язний, якщо знати, на що слід звернути увагу при виборі автоматики для воріт. Він буде залежати від численних факторів, наприклад, від ваги стулки воріт, від довжини отвору. Велике значення має клімат і пора року, коли буде експлуатуватися автоматика для воріт (електропривод). У зимовий час навантаження на нього збільшується і повинен бути запас потужності.

Як вибрати автоматику для воріт

До речі, вас може зацікавити магазин автоматики и комплетующих, в якому ви можете придбати якісні товари за доступними цінами.

Замислюючись, яку автоматику для воріт вибрати, враховуйте наступні моменти:

Запас потужності двигуна воріт. Він повинен бути оптимально підібраним (не перестарайтеся - переплачувати сенсу теж немає), інакше при несприятливих кліматичних умовах приводу буде складно працювати.

Матеріал, з якого виготовлені шестерні в редукторі. Краще вибрати металеві, так як вони надійніше, але є одне але - це вартість ремонту, коли проходить багато років з цим доведеться зіткнутися, оскільки неправильна експлуатація може призвести до поломки, наприклад коли вимкнули світло, ви відкриваєте ворота вручну, при зчепленні провідної шестерні багато хто забуває прокатати ворота трохи вперед і запускають автоматику - шестерні з розбігу зчіплюються і відбувається їх фізичний знос, або взагалі вихід з ладу, якщо привід дуже потужний.

Тип кінцевого вимикача. Він повинен бути магнітним, якщо ви плануєте використовувати ворота взимку. Механічний буде підмерзати (в тому випадку якщо над воротами немає навісу - відбувається потрапляння вологи), перешкоджаючи закривання або відкривання воріт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь