Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хороший планшет?

Вибрати планшет не так складно, як телефон, але деякі труднощі все одно є. Слухати продавців-консультантів не можна, вони швидше продадуть вигідний їм товар. Раджу прочитати цю статтю перед покупкою нового планшета, щоб покупка була недорогою, приємною і корисною.

Дисплей

Зазвичай всі дисплеї планшетів випускаються з трьома діагоналями: 7 дюймів, 8 і 10. 7 дюймів для планшета мало, так як фільми подивитися буде важко, але працювати в браузері зручно. 8 - це золота середина, однак такі планшети виробляються рідко. 10 дюймів споживають багато ресурсів акумулятора, але на них можна спокійно дивитися фільми і працювати. Тільки ось через розмір тримати пристрій буде важко Однак купувати бюджетний планшет з великим екраном не потрібно: видно буде зернистість, по-друге він буде більш важким.

Продуктивність

Від виду процесора, тактової частоти, обсягу оперативної пам'яті і графічного прискорювача залежить швидкість роботи гаджетів.

Ядер має бути не менше 4. Ядра бувають різні з різною продуктивністю і з різною тактовою частотою. Якщо ви не збираєтеся виконувати будь-які складні дії, вам вистачить 4. Якщо збираєтеся, то від 8 ядер.

Тактова частота повинна бути не менше 1.4 ГГц. Якщо ви збираєтеся виконувати будь-які складні дії, вам потрібно 2 Ггц для більш важких додатків.

Оперативна пам'ять повинна бути приблизно 3-4 ГБ. Якщо буде менше, то пристрій просто буде погано працювати і глючити.

Наявність інтернету

Якщо ви купуєте планшет, то треба переконатися, що там є мережі 3G. Якщо поблизу не буде Wi-Fi, щоб ви змогли включити мобільний інтернет. Якщо ви збираєтеся використовувати планшет тільки вдома (і вдома є Wi-Fi), то мобільний інтернет вам ні до чого.

Акумулятор

Екран і процесори планшета більші, отже він буде більше споживати енергії акумулятора. Для тих, хто використовує 7 дюймів, раджу вибирати акумулятори 4000-4500 мАг. Для 10 дюймів підійде 6500-7000 мАг. Якщо також вибирати менше, то планшет просто буде тримати заряд лише кілька годин, не більше.

Камера

Камера в планшеті швидша є "для галочки". Нічого хорошого ви не знімете, тому вибирайте камери від 6 Мп. Фронтальна камера повинна бути хоча б такою же як і тилова.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь