Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісну постільну білизну?

Багато людей вважають себе невибагливими в побуті, і не сильно замислюються про те, в яких умовах вони сплять. Але якщо взяти до уваги той факт, що уві сні людина проводить третину свого життя, це змусить переглянути свій погляд на даний аспект.

Що важливо при виборі постільної білизни?

Важливо все: кондиціонування спальні, відсутність сторонніх шумів, зручний матрац з подушкою та ідеальна для Вашого тіла постільна білизна. Тут багато хто стикається з труднощами. Як же вибрати ту саму ідеальну білизну, яке забезпечить не тільки комфортний і здоровий сон, а й задоволення при кожному дотику до неї? У цій статті ми розглянемо основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі комплекту. Якщо ви хочете придбати постільну білизну, то рекомендуємо перейти по ссылке вже зараз.

Розмір комплекту

Перше - це розмір комплекту. Він повинен відповідати розміру вашого ліжка і дозволяти заправляти його таким чином, щоб він не збивався протягом всієї ночі.

Щільність тканини

Друге - щільність тканини з якої білизна виготовлена. Чим вища щільність, тим довговічнішою буде білизна.

Якість

Третє - якість виготовлення. Її можна оцінити за кількома показниками:

  • Шви. Гарна білизна повинна бути прострочена білизняним швом з використанням якісних, підібраних в колір ниток. Кінці ниток повинні бути заховані.
  • Запах. Гарна білизна має пахнути тільки свіжим текстилем. Наявність сторонніх запахів буде свідчити про її низьку якість.
  • Етикетка. На якісних комплектах етикетка обов'язково містить наступну інформацію: склад тканини, схему комплекту і розміри кожного з виробів, рекомендації по догляду та найменування фірми-виробника, її адресу і телефон.

Дизайн

Четверте - дизайн. Від розмаїття кольорів і стилів оформлення комплектів голова може піти обертом. Однак не варто забувати, що ви вибираєте білизну для сну, відповідно, краще вибирати м'які тканини. Пастельні півтони дозволять вашій психіці розслабитися, і сон буде легким і безтурботним.

Матеріал

П'яте - матеріал. Постільна білизна є такою же інтимною складовою, як і нижня білизна, адже з нею ви стикаєтеся від шести до десяти годин на добу. Вибір тканини, з якої виготовлена білизна - справа суто особиста. До цих пір немає єдиної думки, який матеріал для сну є ідеальним. Найкраще вибирати постільну білизну, виготовлену з натуральних матеріалів, (льон, тенсел, бавовна). Вони добре вбирають вологу і дозволяють тілу «дихати». Синтетичні тканини, як правило, довговічніші і сильно виграють у ціні. Однак з огляду на той факт, що хороший комплект прослужить Вам кілька років, ми б порекомендували не скупитися.

Один раз вибравши якісну постільну білизну, ви раз і назавжди позбавитеся від дилеми, чи варто платити за це гроші.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь