Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Наливна парфумерія: міфи і реальність

Парфумерія - це мистецтво, завдяки якому можна підкреслити свою індивідуальність, проявити свій настрій, а найголовніше - вона здатна зваблювати і пробуджувати найніжніші і теплі спогади, змушуючи переживати їх знову і знову.

Серед великої кількості парфумерії на ринку споживачеві стало складно розібратися в тому, де підробка відомого аромату, його версія чи оригінал. Саме тому наливну парфумерію часто плутають з підробками.

У даній статті ми розвінчаємо цей міф за допомогою декількох фактів. Якщо вас цікавить наливная парфюмерия оптом , то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Факти про наливну парфумерію

1. Наливна парфумерія - це версія аромату, а не підробка. Над її створенням працюють парфумери, створюючи власні версії ароматів знаменитих брендів, схожі на 90-99% з оригіналом. Виробники підробок, у свою чергу, видають їх за брендову парфумерію, що порушує авторські права творця.

2. Наливна парфумерія - якісний продукт. Версії ароматів зроблені з композиції класу «Люкс», розроблені з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм. Що стосується підробок, вони зазвичай зроблені з сировини низької якості і без відповідних дозвільних документів.

3. Ти можеш сама вибрати флакон для парфумів. Ти можеш сама вибрати флакон, в який наллють парфум на розлив. Всі пэт флаконы для парфюмерии  зроблені з якісної сировини і проходять необхідний контроль на заводі. Флакони для підробок виробляються з низькоякісних матеріалів з метою максимального здешевлення. При більш детальному розгляді на них можна помітити такі недоліки, як нерівно приклеєні елементи, виконані з дешевого пластику, погано надрукована назва, спрощений декор.

4. Чесна ціна. При покупці наливної парфумерії ти платиш тільки за сам аромат, не переплачуючи за бренд, рекламу і упаковку. У разі покупки підробки, тобі все одно доводиться платити за флакон і упаковку, скопійовані з оригіналу.

Таким чином, наливна парфумерія та підробка - це зовсім різні сегменти ринку, які часто плутають, не бажаючи розібратися більш детально.

Багато жінок сьогодні вважають за краще купувати саме наливну парфумерію, так як вона допомагає їм творити, звільняє від умовностей і розширює можливості вибору, адже її вартість дозволяє купувати аромат не просто під певний випадок, але і навіть міняти його кожен день!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь