Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредит без довідки про доходи: реальність чи міф?

Отримання кредиту готівкою без довідок про доходи - більше ніж реальність. Це свого роду продуманий крок для того, щоб заманити в банк платоспроможних клієнтів. Адже здатність платити - це найважливіше для банку.

Перш ніж банк дасть позитивну відповідь клієнту, співробітниками банку буде ретельно перевірена інформація про заробітну плату позичальника. Причому будуть перевірятися як основні, так і додаткові джерела доходу. Одного слова позичальника буде недостатньо, потрібно надання офіційних доказів. Якщо вас цікавить кредит готівкою без довідок, то рекомендуємо перейти на сайт topcredit.org.ua/nalichnymi-bez-spravok вже зараз.

Зустрічаються випадки, коли деякі великі банки, які не потребують довідки про доходи, можуть попросити надання заставного майна або поручителя.

Якщо клієнт не може довести свою платоспроможність, має прострочення по кредитах, не має заставного майна, то кредит готівкою отримати навряд чи вдасться. Як виняток можуть виступити фінансові організації, які видають кредити, однак мінімальний відсоток по такому кредиту становитиме 3% в тиждень.

Що необхідно знати, перш ніж оформити кредит?

Перш ніж оформити кредит, потрібно вирішити на які потреби будуть витрачені позичені гроші. Існують банківські організації, що дають кредит без довідок про доходи, спрямовані на конкретні цілі (розвиток бізнесу, рефінансування). Тільки в цьому випадку є один нюанс: банк буде весь час вести контроль за тим, куди витрачаються позикові кошти.

Оформлення кредиту без довідки про доходи має свої переваги:

  • Надання мінімальної кількості документів (паспорт, ідентифікаційний код).
  • Кредит оформляється дуже швидко. Так що кошти клієнт може отримати в день оформлення заявки.
  • Вік клієнта становить від 21 до 60 років.

До мінусів такого кредиту можна віднести підвищену відсоткову ставку. А також сума кредиту буде значно меншою, ніж при оформленні кредиту з довідкою про доходи.

Документи, які потрібно надати при оформленні кредиту без довідок про доходи:

  • документ, що засвідчує особу позичальника;
  • додаткові документи (ідентифікаційний код, закордонний паспорт, військовий квиток, медичний поліс, водійське посвідчення);
  • якщо надається заставне майно, то буде потрібним документ на це майно.

Навіть не маючи довідку про доходи і надаючи мінімальну кількість документів, можна швидко і з легкістю отримати необхідні фінансові кошти. Але, чим більше буде надано додаткових документів, що підтверджують гарантію повернення боргу, тим вигідніше можна буде оформити кредит.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь