Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Утеплювач Rockwool: незаперечні переваги

Всесвітньо відомий концерн Rockwool випускає товари з натуральної мінеральної вати, які успішно застосовують в будівництві для тепло- і звукоізоляції, протипожежного захисту будівель. Купуючи утеплювач Rockwool, зроблений з кам'яної вати, ви, збережете значні фінансові ресурси своєї сім'ї. І ось чому.

Енергозбереження

Сьогодні енергозбереження стає дуже актуальним, бажаним параметром будь-якої будівлі. Справа в тому, що власник будинку, побудованого із застосуванням енергозберігаючих технологій і матеріалів, в кінцевому підсумку отримає відчутну вигоду у вигляді низьких витрат на опалення. Придбати утеплювач Rockwool на сайті psc.expert ви можете вже зараз.

Якщо будинок побудований за принципом мінімізації теплових втрат, вам не доведеться додатково опалювати його електронагрівальними приладами. А для цього потрібно провести
роботи по теплоізоляції стелі, підлоги і стін.

Мінеральна вата - сучасний, економічно вигідний і довговічний теплоізоляційний матеріал. Утеплювач Rockwool з цього природного матеріалу хімічно інертний, екологічно безпечний. Він має високу стійкість до впливу розчинників. При цьому теплоізоляція з мінеральної вати відмінний звукоізолятор.

Кам'яна вата Rockwool негорюча, що сприяє підвищенню пожежної безпеки споруди. А застосування її в будівельних перегородках не тільки запобіжить пожежі, але і більш того - підвищить вогнестійкість перегородок.

Здоровий мікроклімат

Погодьтеся, що левову частину часу ми проводимо в приміщенні, так що мікроклімат в ньому має особливе значення для здоров'я людини. Професійно встановлена ​​ізоляція підтримує стабільну температуру в будинку, зберігає взимку тепло і влітку прохолоду. З утеплювачем Rockwool вам не страшні цвілеві гриби. Цвіль живе на органічних матеріалах, але не переходить на неорганіку.

Словом, будь-які продукти з мінеральної вати Rockwool, завдяки своїй структурі, мають масу цінних якостей, що дозволяють застосовувати їх в якості універсального ізоляційного матеріалу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь