Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибори 2019 року: поточна ситуація в Україні

Країну очікує рік ситуативних союзів і несподіваних «кидків».

2019 рік багато в чому є вирішальним для України, - навесні в Україні відбудуться президентські вибори, які однозначно вплинуть і на осінні парламентські вибори. А значить, поточний рік обіцяє стати роком самих несподіваних союзів і самих підступних зрад серед еліти. Якщо вас цікавлять свіжі новости України, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Сьогодні у владному і опозиційному таборах йдуть протилежні процеси. Перші намагаються домовиться про загальний формат участі в майбутніх виборах. Але поки, з урахуванням поточних електоральних рейтингів, це більше нагадує суперечку про те, хто завантажиться першим класом, а хто другим або третім на «Титанік».

І такі дії виглядають цілком логічно. Адже абсолютно очевидно, що шанси Петро Порошенко на переобрання і так, потрібно сказати, досить примарні, перетворюються просто в нульові, якщо на вибори піде той же Володимир Гройсман. Тоді як опозиційним кандидатам без американського ярлика буде складно, як об'єднати різношерстий табір незадоволених нинішнім режимом, так і убезпечити себе і своїх союзників від пресингу з боку влади. Якщо вас цікавить политика Украины в новостях от проекта  segodnya.ua, то рекомендуємо відвідати даний інтернет-ресурс.

Серед опозиціонерів зовні панує броунівський рух і це не дивно. Адже перелік політиків, які протягом останнього року претендували на патронат США, викликає легкий шок.

Поки у владі так і не домовилися щодо спільного партійного проекту. І справа навіть не в квотах, щодо яких йдуть запеклі суперечки між президентською стороною, фронтовиками, Володимиром Гройсманом, Юрієм Луценком та Олександром Турчиновим. Немає навіть спільного стратегічного бачення щодо того, це буде нова партія або ж БПП пройде через ребрендинг і дійсно отримає статус «Ноєвого ковчега» влади.

В опозиції, тим часом, претенденти, які не пройшли сито первинного відбору (Роман Безсмертний, Віталій Скоцик, Андрій Садовий) і багато інших, зализують рани. А вони дуже болючі, так як серед причин, що зумовили великий відсів, найчастіше називають: особисту непорядність, замішанність в корупції, тісні зв'язки з Росією і навіть - некомпетентність.

А ось команди претендентів, серед яких буде розіграно головний приз, починають більш пильно придивлятися один до одного на предмет можливої ​​домовленості.

Що стосується нинішнього лідера електоральних симпатій Юлії Тимошенко, то вона не дарма всіляко підкреслює свою відособленість. Її шанс в одному, щоб ні влада, ні опозиція не домовилися «всередині» себе. Тільки в цьому випадку її електорат здатний зіграти вирішальну роль. В іншому випадку, роль фатуму в її кампанії зіграє найбільший і категорично непереборний антирейтинг.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь