Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати навушники для телефону за 15 хвилин: практичні поради

Будь-яка людина, яка прагне кожен день пізнавати щось нове або розвиватися в тому, чим вона займається, стикається з проблемою, катастрофічної нестачі часу. У наш час вирішити цю проблему допомагає телефон, який служить не тільки засобом зв'язку. У будь-яку вільну хвилину ми можемо під'єднати до гаджету навушники, прослухати необхідну інформацію, аудіокнигу або ж просто відволіктися і прослухати музику між справами, по дорозі додому або на роботу, а також займаючись спортом. Вибрати хороші навушники в інтернет-магазині - заняття непросте, адже сьогодні на ринку представлені сотні виробників і моделей. Незважаючи на це, ви можете перепробувати дуже багато навушників, але так і не знайти для себе ті, з якими вам буде зручно. Розібратися у всіх особливостях навушників і підібрати, які підійдуть саме вам, допоможе дана стаття.

Розглянемо докладніше, на що звернути увагу при покупці:

  1. Вкладиші і вакуумні навушники. Ці види навушників вставляються безпосередньо у вушну раковину, чим дуже зручні для носіння на вулиці, тому що не сковують голову. Також до переваг таких навушників варто віднести їх компактність і низьку ціну. До недоліків - низька якість звуку, недовговічність і погана звукоізоляція. Варто відзначити, що звукоізоляція у вакуумних навушників краща, оскільки так звані гумові беруші вставляються глибоко у слуховий канал і мають більш щільно прилягають, ніж гладкі вкладиші, але в той же час навантаження на слуховий канал у них відповідно буде сильнішим. Якщо вас цікавить продажа наушников, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.
  2. Накладні навушники. Класичний вид навушників, які використовуються вже дуже давно. Якість звуку, гучність, потужність і шумоізоляція у таких навушників набагато краща, ніж у вакуумних і вкладишів. Такі навушники мають невелику вагу, але, незважаючи на це, носіння на вулиці з головними уборами може викликати дискомфорт, а порівняно великі розміри доставляють незручності, так як займають багато місця. Накладні навушники мають відносно високу ціну. Придбати навушники ви можете в інтернет-магазині Portativ вже зараз.
  3. Навушники з вушним кріпленням. Останнім часом багато хто віддає перевагу навушникам з «кліпсою». Вакуумні навушники з кріпленням кліпсою дозволяють їх використовувати при активному русі, а відсутність дужки у накладних навушників з кліпсою забезпечує більш комфортне носіння. При покупці такі навушники рекомендується міряти, щоб підібрати правильний розмір і зручне кріплення.
  4. За способом підключення до джерела навушники діляться на дротові і бездротові. Бездротові навушники зручно використовувати при будь-яких видах активної діяльності: біг, їзда на велосипеді, заняття в тренажерному залі, танці. Провід не доставляє дискомфорту, а самі чашечки навушників не випадають з вушної раковини. Але, в порівнянні з дротяними, у бездротових може пропасти радіосигнал, що призведе до погіршення якості звуку.

Підведемо підсумки. Якщо для вас важлива мобільність, компактність і низька ціна, вам підійдуть вакуумні навушники або навушники-вкладиші. Для кого велике значення має якісний звук, висока гучність і звукоізоляція - краще вибирати накладні навушники. Навушники з кліпсою підійдуть для активного відпочинку, занять спортом і під час їзди на автомобілі. При виборі навушників намагайтеся протестувати їх на собі. Перевірте, чи підходять вони вам за формою, по конструкції, чи зручно вам в них, а при прослуховуванні зверніть увагу на чистоту звучання, не повинно бути сторонніх шумів, тріску або шипіння у вухах. Звичайно, в ідеалі, якщо у вас буде кілька видів навушників, наприклад, вкладиші підійдуть для прослуховування музики на вулиці, а накладні - найкращий варіант насолоджуватися якісною музикою вдома. Насправді вирішувати тільки вам!

Бажаю Вам зробити правильний вибір!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь