Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночі тапочки?

Для дому ми вибираємо зручний і комфортний одяг. Домашнє взуття також повинно бути зручним, довговічним і красивим. Як підібрати жіночі тапочки і на які параметри орієнтуватися при покупці? У статті - основні поради щодо вибору домашнього взуття для прекрасної половини людства.

На що звернути увагу?

Щоб правильно вибрати жіночі тапочки, слід орієнтуватися на кілька базових параметрів:

  1. Сезон. Літні і зимові моделі кардинально між собою відрізняються фасоном і матеріалом. Для теплого сезону вибирайте відкриті тапочки, які добре пропускають повітря. Для зими хорошим вибором буде штучне або натуральне хутро.
  2. Модель. Кімнатні жіночі тапочки бувають декількох різновидів: в'єтнамки, сланці, закриті чешки або домашні уггі. Вибирайте ті, в яких вам буде найбільш зручно і комфортно.
  3. Матеріали. Зверніть увагу, з чого зроблена підошва тапочок чи є наповнювач і з чого він зроблений. Обов'язково вибирайте якісний і довговічний матеріал, який прослужить не один сезон.
  4. Розмір. Теплі жіночі тапочки традиційно вибирають на один розмір більші - їх зручніше носити на теплий носок, який також забирає простір. А ось літні моделі вибирайте розмір в розмір.

Далі розглянемо різні варіанти наповнювачів і матеріалів, їх переваги та недоліки. Придбати домашні жіночі тапочки в інтернет магазині Nosim Doma ви можете вже зараз.

Якими повинні бути хороші тапочки?

Домашнє взуття повинно бути м'яким і зручним. Уникайте моделей з виступами на підошві - вони можуть тиснути в п'яту при необережному русі. Закриті моделі краще вибирати з натуральних матеріалів - м'які тапочки повинні пропускати повітря, в них нога не буде потіти і не з'явиться неприємний запах. Ідеальним рішенням для зими буде натуральне хутро - відмінно підійде овчина. Уггі з такого матеріалу - найтепліший варіант домашнього жіночого взуття.

Підошва не повинна залишати темних слідів - господині точно не захочеться прибирати наслідки прогулянки по світлому паркету в таких капцях. Також не забувайте уважно переглянути на шви і кріплення підошви і верху - на хороших тапочках не виступатиме клей, шви будуть рівними і акуратними. Це гарантія тривалого терміну служби кожної моделі і її надійності.

Для зимових моделей особливо важливий наповнювач. Багато покупців часто сумніваються - вибирати натуральне чи штучне хутро. Звичайно, натуральні матеріали завжди кращі, але і ціна їх відповідно вища. Якщо ви зупините свій вибір на якісній штучній альтернативі, то не втратите в якості і довговічності обраної моделі. Штучне хутро або наповнювачі на кшталт синтепону, холофайбера складають відмінну конкуренцію натуральному хутрі.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь