Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги картонних коробок

Красива упаковка є своєрідною візитною карткою будь-якого виду товару. При виборі продукції покупці насамперед звертають увагу на тару. Як правило, вона містить зображення продукту або речі, яка знаходиться всередині коробки. Споживачам надається контактна інформація про компанію-виробника, а іноді і інструкція по використанню товару. Уже багато років для упаковки різних виробів використовуються картонні коробки. Вони досить міцні, легкі і недорогі по вартості.

Основні переваги картонних коробок

Картон вигідно виділяється на тлі інших пакувальних матеріалів. Для його виготовлення використовуються волокна деревини або целюлоза. Сировиною для виробництва картону часто виступає макулатура. В результаті виходить екологічно чиста продукція з відмінними експлуатаційними якостями. На відміну від паперу картон є багатошаровим матеріалом з високими показниками міцності. Для виготовлення пакувальних коробок найчастіше використовують крейдовану сировину.

Варто зазначити, що купить коробки ви можете за даним посиланням вже зараз.

Такий сорт картону відрізняється приємним глянцем і якіснішим відтворенням кольорів зображень. Крейдований матеріал забезпечує прекрасні друкарські властивості, тому виходить естетична упаковка, яка виконує рекламні маркетингові задачі. Якщо тара потрібна для зберігання або транспортування товарів, то для виготовлення коробок використовуються некрейдовані сорти картону. Вони добре пропускають повітря і не допускають механічного псування речей.

Хорошою міцністю і легкістю характеризується мікрогофрокартон. Цей недорогий матеріал використовується для виготовлення пакувальної тари для великогабаритних або крихких предметів. Він добре підходить для зберігання харчових продуктів, так як має вентиляційні властивості. З картону можна зробити упаковку будь-якої форми і розміру. Сьогодні багато компаній займаються виготовленням тари за індивідуальними ескізами замовників.

Тара з картону - ідеальний варіант для упакування подарунків або сувенірів. Сучасні технології дозволяють виготовляти різні форми дизайну. Сьогодні великою популярністю користується тиснення фольгою або конгревне тиснення. Такі методи можна використовувати не тільки для виготовлення тари. Вони допомагають створювати унікальні візитки, етикетки або ярлики з нанесеними логотипами фірм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь