Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як взяти кредит, не маючи довідки про доходи?

Трапляється так, що терміново потрібні гроші, а тих грошей, що є, виявляється недостатньо. Іноді буває, людина на нову роботу влаштувалася недавно, або ж не видається довідка про доходи на місці роботи.

Крім цього, на більшості приватних підприємств зарплата видається в конвертах. Зрозуміло, людина, яка працює в такій організації, не зможе отримати довідку про доходи. У таких випадках народжується закономірне питання: чи можна взагалі взяти кредит, не маючи довідки про доходи?

Відповідь на це питання буде позитивною, проте відсотки будуть набагато вищими, ніж на кредит, який беруть з усіма документами і довідками. Якщо клієнт збирається взять кредит без справок, то банк зажадає виконати ряд інших умов. Є кілька способів отримання кредиту в банку без наявності довідки про доходи.

У банку можуть погодитися видати позичальникові кредит без довідки, але в цьому випадку підвищать відсоток на нього, а суму кредиту, найімовірніше обмежать. Зрозуміти, чому підвищується відсоток, досить просто, так як банк на себе візьме підвищені ризики. З цієї ж причини обмежується сума позики. Хоча ця сума може і не обмежуватися, якщо у позичальника хороша кредитна історія. Відсоток на оформлення експрес-кредиту зростає ще більше. Для оформлення банківського кредиту клієнта попросять надати деякі документи. Якщо ви хочете взяти кредит без довідки про доходи, то рекомендуємо перейти на сайт вже зараз.

В даний час більшість людей без довідки про доходи оформляють кредит в інтернеті. В даному випадку клієнт повинен тільки заповнити анкету та відправити її на електронну пошту кредитної організації. Приїхати в банк позичальнику доведеться тільки тоді, коли прийде час підписувати документи і кредитний договір. Потім клієнтові видадуть гроші. У такого виду позики високі відсотки, і брати її варто тільки в разі, якщо кредит в іншому місці оформити не вийшло.

Є такі клієнти, які вибирають кредити під заставу. Такий вид позики є більш дешевим, так як ризик банку в цьому випадку мінімальний. А головний плюс такого кредиту в тому, що його можна отримати, не маючи довідки про доходи. Залишається тільки вирішити, що віддати як заставу (квартиру, машину або інші цінності). Сума таких кредитів може бути необмежена, вона залежить лише від вартості майна, що є заставою.

Значить, навіть якщо людина не має постійного робочого місця, у неї все одно є можливість отримати кредит. Іноді кредити такого типу оформляються дуже швидко.

Безумовно, сказати про те, що банком пропонуються фантастичні умови, не можна. Але все ж у клієнта є можливість оформлення кредиту швидко, навіть без довідки про доходи.

Також слід згадати про спеціальні агентства, які допомагають позичальникам у швидкому оформленні та отриманні кредиту в банку. Послуги такої компанії коштують близько 30%, а іноді і вище, від суми, яку збирається отримати позичальник.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь