Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Преміальна нерухомість в місті Чернівці

Новобудови класу «Преміум» в Чернівцях представлені елітною нерухомістю в центральній та історичній частині міста. Як правило, подібні будинки виконані з повністю облаштованою територією і відповідають всім сучасним стандартам якісного житла. Так, яскравим представником нерухомості в місті Чернівці в даній категорії є житловий комплекс «Галактика», розташований в екологічно чистій зоні, неподалік від історичної частини міста.

Загальні відомості

Житловий комплекс в місті Чернівці розділений на два блоки. У першому блоці зосереджені квартири від однокімнатної до п'ятикімнатної, а у другій частині варіанти не більше трьох кімнат. Також, даний об'єкт має в своєму розпорядженні кілька вільних пентхаусів для найбільш вимогливих покупців житла. Інфраструктура даного ЖК максимально відповідає сучасним вимогам, а комунікації кожної квартири розраховані для сучасних навантажень, особливо в області енергопостачання, завдяки чому у вас не буде виникати проблем з сучасними електричними приладами.

Відмітні особливості

Житловий комплекс «Галактика» у Чернівцях має вдале розташування в екологічно чистій зоні міста. Також даний об'єкт володіє наступними особливостями:

  1. Просторі і світлі під'їзди зі зручними сходовими майданчиками.
  2. Власний огорожений двір з дитячим майданчиком.
  3. Індивідуальне опалення в кожній квартирі.
  4. ЖК розташований в екологічно чистому, озелененому районі міста.
  5. Стоянка для автомобілів мешканців будинку і т. п.

До кожної квартири підведені всі необхідні для життя сучасні комунікації. Великі вікна і високі стелі також не залишаються без уваги потенційних покупців, а просторий балкон легко можна облаштувати під ігрову кімнату або домашній офіс. Дворова територія облаштована сучасним безпечним ігровим майданчиком для дітей, де можна весело та затишно проводити час зі своєю сім'єю.

Інфраструктура

Тихий і затишний район, де розташований житловий комплекс, володіє відмінною сучасною інфраструктурою. Поруч з будинком є декілька великих мережевих супермаркетів, маленьких магазинів, затишний базар з екологічно чистими сільськогосподарськими продуктами, кілька середньоосвітніх шкіл, дитячих садків, міська поліклініка, а також дитяча лікарня. Жінкам особливо припаде до смаку близькість численних салонів краси, перукарень та фітнес центрів. Крім того, в околицях є дві церкви.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь