Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кеди Converse - це правильний вибір

До вибору взуття люди підходять відповідально, адже воно обов'язково повинне бути не тільки стильним і модним, але і зручним, оскільки навіть в найкрасивіших і дорогих туфлях на підборах далеко не підеш, не кажучи вже про те, що віддаючи перевагу взуттю на підборах для повсякденного носіння, жінки піддають своє здоров'я серйозному ризику. Інша справа кеди Converse, підвищена комфортність яких зовсім не заважає їм залишатися стильними й актуальними.

Варто зазначити, що придбати кеди Converse ви можете в інтернет-магазині http://yourwayshop.com.ua вже зараз.

Народження бренду

Історія бренду Converse була розпочата в далекому 1908 році якимось молодим чоловіком - Маркусом Конверсом, який працюють в компанії по виробництву зимових черевик. У якийсь щасливий момент Маркуса відвідала ідея про відкриття власної фірми, що він, незабаром і зробив.

Якийсь час новоявлений підприємець активно виготовляв звичайне взуття, проте незабаром великою популярністю у споживачів стали користуватися тенісні кросівки, що і спонукало Маркуса почати виробництво спортивного взуття. Знаменним для Конверса став 1917 рік, коли його компанія почала виробництво кросівок для баскетболістів.

Однак справжній успіх спіткав компанію Converse після Другої світової війни, коли її власник замість спеціалізованого взуття для військових почав виробництво яскравою спортивного взуття, яке, власне кажучи, і стала «прародичем» теперішніх кед Converse. Треба відзначити, що і в ті далекі часи кеди обговорюваного бренду користувалися широкою популярністю і у спортсменів, і у голлівудських зірок.

Кеди Converse та їх переваги

Навряд чи ми вам «відкриємо Америку», сказавши, що і в наш час кеди Converse надзвичайно популярні, а, відповідно, затребувані, що, втім, цілком зрозуміло і обґрунтовано, адже це взуття має значущі переваги:

  1. Безумовно, в першу чергу слід відзначити високу якість взуття обговорюваного бренду, що обумовлено застосуванням в їх виробництві сучасного обладнання, інноваційних технологій та високоякісних матеріалів.
  2. Ще однією надзвичайно важливою перевагою кедів Converse є їх підвищена комфортність, що робить це взуття дуже зручним в будь-яких життєвих обставин.
  3. Кеди даного бренду випускаються в широкому і різноманітному асортименті для всіх сезонів, як для чоловіків, так і для жінок.
  4. Кеди даного бренду мають незвичайний зовнішній вигляд, а тому таке взуття досить органічно виглядає з будь-яким вбранням, підкреслюючи індивідуальність стилю свого власника.

Однак всі перераховані вище переваги притаманні оригінальним кедам Converse, а тому якщо ви не хочете під виглядом брендового взуття придбати неякісну підробку, то вам варто вдатися до послуг фірмових магазинів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь