Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати майстерню по ремонту дисків?

Ремонт литих дисків - це нагальна потреба, процедура без якої автомобіль просто не може функціонувати нормально. Незважаючи на те, що багато власників транспортних засобів вважають, що ця деталь не вимагає особливої ​​уваги, від стану колісних дисків залежить і ходова система, і термін експлуатації гуми і кількість витрат на паливо. Тому, перш за все, необхідно знайти хорошу майстерню, в якій до цієї проблеми поставляться відповідально і якісно зроблять ремонт.

Для початку слід розібратися, які види автосервісів існують.

Варто зазначити, якщо вас цікавить ремонт дисків, то рекомендуємо відвідати сайт http://remontdiskov.center вже зараз.

Ремонтні майстерні гаражного типу

Як виникають подібні сервіси? Наприклад, хтось, назвемо цю людину Михайло, довгий час у своєму власному гаражі займався ремонтом свого ж автомобіля. Згодом у нього з'явився досвід в цій справі, він допоміг одному другові, потім іншому... У результаті ці друзі порекомендували його своїм друзям. У якийсь момент Михайло почав брати за свої послуги гроші і хобі перетворилося на джерело заробітку. Як правило, такі майстерні не обладнані новими технологіями, для усунення поломки використовуються застарілі способи, які не завжди дають результати. Наприклад, ремонт автомобільних дисків вимагає високих професійних навичок по роботі з аргонним зварюванням, якими такі майстри в основному похвалитися не можуть. Крім того, за рахунок відсутності освіти за спеціальністю вони можуть просто не знати деяких нюансів роботи.

Незважаючи на те, що з часом Михайло на зароблені гроші може розширити площу виробництва (купити гараж, найняти помічника), звертатися за допомогою в гаражні сервіси слід тільки в тому випадку, якщо ви на сто відсотків впевнені в професіоналізмі його співробітників.

Спеціалізовані і незалежні автосервіси

Ці два види практично не відрізняються. Але, спеціалізовані - надають послуги машинам певних марок і моделей або ремонтують тільки певні системи транспортного засобу, а незалежні - беруться за будь-яку роботу. Вибираючи між ними, треба розуміти, що автомобілі від різних виробників все ж мають певні відмінності.  Вузька спеціалізація дозволяє отримати більш високий рівень обслуговування і бути впевненим, що вас обслуговує майстер, який досконально знає свою справу.

Перевага таких автосервісів в тому, що і ті, і ті здатні надати клієнту повний спектр послуг. У спеціалізованих - є все необхідне обладнання, у незалежних - його іноді не вистачає. Але кваліфіковані майстри, як правило, здатні усунути проблему за допомогою тих інструментів, що є в наявності.

Дилерські автосервіси

Це майстерні, які є офіційними представниками відомих виробників транспортних засобів. Кожен такий сервіс прив'язаний до дилерського центру і його робота строго контролюється. Перевіряється все, починаючи від обладнання і чистоти залів і закінчуючи компетентністю персоналу. Виробникові невигідно втрачати довіру споживача, тому дилерські автосервіси підтверджують рівень своєї акредитації щорічно, а робочі постійно проходять курси підвищення кваліфікації. Вартість послуг подібних центрів досить висока. Але, якщо у вас нова машина, у якої ще не вийшов термін гарантії, то обслуговуватися треба неодмінно у своєму дилерському автосервісі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь