Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому переваги поліетиленових пакетів з логотипом?

Важко уявити сьогоднішній шопінг без поліетиленових пакетів. Вони настільки зручні і надійні, що здатні служити місяцями. Кожен магазин пропонує своїм покупцям пакети зі своїм фірмовим логотипом. Зустрічаються у продажу і просто гарні пакети з поліетилену з петлевою ручкою або типу «банан» і «майка». А ще пару-трійку десятків років тому за поліетиленовий пакет люди готові були платити чималі гроші: вони були в моді.

Не секрет, що компанії і організації, що спеціалізуються на торгівлі, замовляють пакеты с логотипом у виробників великими партіями. Справа в тому, що пакети з поліетилену - це не просто зручний засіб для того, щоб донести покупки з супермаркету додому. Це серйозний рекламний інструмент. Тільки замовляти його необхідно у професіоналів, щоб ваша реклама привертала увагу, а не відлякувала представників цільової аудиторії.

Чи знайома вам ситуація: ви їдете в транспорті, або неспішно кудись йдете по вулиці, помічаєте в руках у когось барвистий пакет з написом і намагаєтеся його прочитати? Цим займається більшість з нас, тому, реклама, яка нанесена на упаковках і пакетах проникає у нашу свідомість і спонукає зробити покупку. Наприклад, апетитні сардельки, які зображені на поліетилені, неодмінно з'являться на вашому столі, так як виглядають привабливо. Те ж саме можна сказати про багато інших товарів, що рекламуються таким способом.

Фахівці стверджують, що реклама, нанесена на поліетиленових пакетах, по праву вважається однією з найбільш ефективних. Територію вона охоплює величезну, а вартість її при цьому - копійчана. Реклама на пакетах, потрапляючи в руки покупців, помітна не тільки тим, хто зробив придбання в тому чи іншому магазині, але і оточуючим. А це - тисячі осіб на добу.

Пакет з поліетилену з нанесеним на нього логотипом вашого магазина або компанії, можна навіть назвати мобільним рекламним щитом. З огляду на той факт, що служать вони досить довго, можна стверджувати, що термін дії такої ось промоакції не обмежується одним днем, і навіть тижнем. За таку рекламну компанію замовник платить один раз, тоді як при використанні рекламного щита доводиться платити за весь термін його розміщення на вулицях міста. Не потрібно бути економістом, щоб побачити реальну вигоду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь