Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пакети-майка з логотипом: переваги

Поліетиленові пакети міцно і вже давно зайняли місце в нашому побуті. При відвідуванні нового торгового центру нам обов'язково вручать поліетиленовий пакет з вирубаними ручками-бананами і логотипом цього центру.

Здійснюючи покупки на овочевих рядах ринку можна не сумніватися, що всі овочі або фрукти, куплені нами, будуть розфасовані в пакет с логотипом відомого бренду. У супермаркеті не обійтися без місткого пакета-майки, який обов'язково запропонує придбати продавець на касі. Мішки-вкладиші у сміттєві відра, кульки для саджанців і розсади, пакетики під наповнювач для кішок і так далі. Список можна продовжувати дуже довго, адже цей вид пакувального матеріалу настільки зручний і дешевий, що важко відшукати сферу життя, де б йому не знайшлося застосування.

Поліетиленова упаковка мала лише один мінус: дуже довгий термін розкладання на полігонах для відходів. Проте всі відповідальні виробники вже перейшли на нову технологію виробництва поліетиленової плівки, яка після потрапляння на полігон для утилізації побутових відходів розкладається на компоненти протягом декількох років.

Пакет-майка: основні особливості та переваги

Даний зразок поліетиленової упаковки має прямокутну конфігурацію, обриси якої нагадують відомий предмет гардероба. Виріб оснащений двома широкими досить міцними ручками, на боковинах є складки, які додають упаковці об'єм. Завдяки тому, що поліетилен є матеріалом еластичним і м'яким, в такий кульок можна завантажувати предмети різних форм. Більшість моделей виконується з поліетилену низького тиску, такі пакети при деформації видають звук шарудіння, але в деяких випадках використовується поліетилен високого тиску.

Основними перевагами такої упаковки є: зручність, універсальність, невисока ціна, достатня міцність. Крім того, на пакетах можна розміщувати будь-якого роду рекламну інформацію. Наприклад, логотип компанії, надрукований на поверхні кулька, побачить безліч людей, адже пакет також виконує функції багаторазової ручної поклажі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь