Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Перевага замороженої картоплі фрі

Картопля - найпопулярніший продукт для ресторанів, кафе і точок швидкого харчування. На його основі можна швидко приготувати велику кількість страв і закусок. Однією з найпопулярніших є картопля фрі.

Приготування картоплі фрі може вимагати багато часу, особливо якщо заклад приймає багато клієнтів. Тому, точки харчування, як правило, співпрацюють з компаніями, які організовують виробництво замороженої картоплі фрі на своїх потужностях. Нарізка картоплі, її приготування та упаковка - все це відбувається на спеціальному заводі фахівцями в санітарно-відповідних умовах.

Варто зазначити, що замороженный картофель фри - це готовий продукт, який потрібно лише розморозити і приготувати у фритюрниці при температурі 175 ° протягом 3 хвилин. Після цього, страва готова до подачі клієнту.

Перевага заморожених напівфабрикатів

Професійні постачальники продуктів закуповують тільки якісні овочі.

Відбір картоплі відбувається за такими параметрами:

  1. вміст цукру в продукті;
  2. довжина;
  3. форма;
  4. суха маса.

Очищення картоплі спеціальним методом передбачає збереження в продукті корисних речовин. Воно відбувається швидко, за допомогою пари. Ріжеться картопля з допомогою гідроабразивного різання, щоб продукт сильно не ушкоджувався і сам кінцевий продукт не мав тріщин або інших деформацій.

Попередня жарка продукції допомагає закупникам заморожених напівфабрикатів не витрачати багато часу на процес приготування. 2-3 хвилини в киплячій олії буде достатньо, щоб виконати замовлення клієнта.

Поради з приготування картоплі фрі

Не дивлячись на те, що приготування картоплі фрі здається нескладним, потрібно дотримуватися певних правил, щоб вона вийшла такою, як потрібно - хрусткою і смачною.

В першу чергу, бажане співвідношення продукту і жиру має бути 1 до 10. Тобто, 1 кг картоплі смажиться в 10 літрах олії. Якщо олії мало, то час приготування збільшиться, а також вийде ефект варіння. Сильно велика кількість жиру зробить її занадто жирною і неапетитною.

Температура смаження - теж дуже важливий фактор. Для смаження напівфабрикатів необхідна температура 175 °. Також не варто перевищувати час готування, вказаний на упаковці. Смажити картоплю слід тільки у свіжій олії, яка ще не використовувалася раніше. Щоб картопля хрумтіла, солити її треба після приготування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь