Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги навчання у Віденському університеті

Віденський державний університет (Uni Wien, Hauptuni або як його часто називають - головний університет Відня або головний університет Австрії) був заснований в 1365 році і є найстарішим університетом в німецькомовних країнах і одним з найбільших в Європі і найбільшим в Австрії. В університеті навчається близько 90000 студентів. Програма навчання досить обширна - 182 напрямки, 54 програми бакалавр, 112 програм майстра і 11 програм докторату.

Віденський університет має понад 60 корпусів по всьому місту. У центрі міста знаходиться історичний головний будинок Віденського університету. У ньому розташовується адміністрація університету, бібліотека, кілька інститутів і деканатів, безліч аудиторій, Аудімакс (найбільша аудиторія Віденського університету, де проводяться міжфакультетні лекції), а також урочисті зали, де проходить вручення дипломів.

Особливість Віденського університету - це численні міжнародні контакти в галузі освіти і наукових досліджень. Віденський університет є одним з організаторів програми з обміну студентів - Еразм/Сократ (ERASMUS/SOKRATES), а також членом багатьох міжнародних організацій, серед яких ASEA-UNINET, Мережа європейських столичних університетів (UNICA) і Європейська асоціація університетів (EUA).

Переваги навчання у Віденському університеті

У Віденському університеті навчається величезна кількість студентів. Держава виділяє відповідний бюджет для освіти студентів у Віденському університеті. Крім високої якості освіти і великого вибору факультетів, самим позитивним моментом є той факт, що Венский университет пропонує іноземним студентам безкоштовно (для громадян країн ЄС) або за символічну плату (363 євро в семестр для країн, які вказані на офіційному сайті) отримати вищу освіту. Таким чином, соціальна система австрійської держави ставить іноземних студентів на один рівень з австрійськими студентами.

Наступною перевагою навчання у Віденському університеті є можливість вивчити будь-яку кількість іноземних мов безкоштовно. В рамках програми навчання студенти мають право набирати предмети за вибором, куди входять і мовні курси. Вибір вразить навіть найвибагливішого поліглота: від фінської, французької аж до арабської, китайської та японської мови. Для того, щоб вивчення не закінчувалося лише теорією, Віденський університет також пропонує широкий вибір програм обміну студентами. Віденський університет співпрацює з більше, ніж 300 університетами-партнерами, і, при бажанні, студенти можуть поїхати на 1 або 2 семестри в країну вивчення мови за програмою обміну або на стажування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь