Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічу нижню білизну?

Саме при поверненні до власної квартири після напруженого робочого дня хочеться скоріше зняти офіційний костюм, прийняти душ і надіти улюблену футболку або затишний махровий халат. Домашня одяг повинен насамперед бути зручною і легкою

Тільки вдома будь-який чоловік може відчути себе вільно і розкуто. Саме при поверненні до власної квартири після напруженого робочого дня хочеться скоріше зняти офіційний костюм, прийняти душ і надіти улюблену футболку або затишний махровий халат.

Домашня одяг повинен насамперед бути зручною і легкою. Таке ж правило стосується і нижньої білизни - найбільш важливою, нехай і нікому не видною, частини гардероба, яка безпосередньо впливає на здоров'я і самопочуття чоловіка. Для найбільшого комфорту важливо правильно вибирати такі елементи одягу.

Нижня білизна: комфорт і легкість

Мужское нижнее белье в Киеве має видів не менше, ніж у білизни представниць прекрасної статі: від сімейних до укорочених моделей - брифів - і стрінгів. У будь-якого чоловіка є свої переваги щодо інтимних елементів гардероба, багато хто навіть мають кілька варіантів на різні випадки життя.

Для повсякденного носіння краще вибирати боксери, які бувають середньої довжини, укороченими або, навпаки, подовженими, або Хіпс. Такі труси не утрудняють рухів, виготовляються зазвичай з бавовни або з незначною домішкою синтетики.

Головне - вибирати їх за розміром. Занадто тісна білизна погано впливає на кровообіг і небезпечно для чоловічого здоров'я. З цієї ж причини, а також через небезпеку переохолодження, стрінги і інші укорочені варіанти краще залишити для носіння вдома, для романтичного вечора з коханою чи інших відповідальних моментів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь