Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мережеве обладнання Juniper

Компанія Juniper пропонує широкий вибір продуктів і послуг, закінчені рішення для різних секторів економіки, підприємств різної організаційної структури, фокус-груп в державному секторі, постачальників послуг зв'язку та великих комерційних структур. 

Категорії продуктів:

  1. Маршрутизатори. Всі маршрутизатори працюють під управлінням операційної системи Junos. Надаючи постачальникам послуг нові рівні програмованості, надійності і масштабованості, маршрутизатори серії ACX підвищують задоволеність замовників і знижують сукупну вартість експлуатації. Високопродуктивний маршрутизатор E120 Broadband Services Router призначений для невеликих і середніх точок присутності (PoP) та центральних офісів. Придбати ліцензії Juniper ви можете на сайті http://junipershop.ru/licences-juniper вже зараз.
  2. Ethernet-комутатори. Устаткування операторського класу з високою щільністю підключень. Дозволяє знижувати експлуатаційні витрати при побудові мережевої інфраструктури. Ethernet-комутатори серії EX - це високопродуктивні системи для конвергентних середовищ філій, кампусів і центрів обробки даних. Комутатори серії QFX - високопродуктивні граничні пристрої, з можливістю розгортання в якості периферійних вузлів в системі QFabric. Система QFabric - сама масштабована і продуктивна в галузі «комутаційна фабрика», яка підвищує продуктивність і спрощує архітектуру центрів обробки даних.
  3. Бездротова локальна мережа. Бездротові контролери, точки доступу та засоби управління реалізують рішення для бездротового доступу в локальних і глобальних середовищах для організацій всіх розмірів - від невеликих магазинів до найбільших районів. Контролери бездротових мереж серії WLC забезпечують прозору інтеграцію надійних, масштабованих бездротових мереж на основі існуючих дротових інфраструктур. Системи управління бездротовими локальними мережами серії WLM уніфікують управління інфраструктурами, безпекою і службами, даючи адміністраторам мережі можливість планувати, налаштовувати, розгортати, відстежувати і оптимізувати бездротові мережі.
  4. Ідентифікація та контроль безпеки. Для забезпечення безпеки Juniper Networks забезпечує наступні основні функціональні можливості: збір запитів на доступ абонентів і запитів на активацію додатків; обробка запитів на підставі профілів абонентів (аутентифікація і авторизація); динамічна конфігурація мережі на підставі запитів абонентів і додатків в реальному часі; відстеження активності абонентів для обліку та звітності.
  5. Інфраструктурні рішення для безпеки. Пристрої виявлення і попередження вторгнень серії IDP - це комплексні рішення для захисту внутрішньої мережі від програмних черв'яків, троянських, шпигунських та інших шкідливих програм за допомогою брандмауера. Шлюзи забезпечення безпеки серії ISG - це високопродуктивні міжмережеві екрани створені спеціально для забезпечення безпеки мережі. Системи забезпечення безпеки серії NetScreen представляють собою гнучке рішення для захисту доступу до мережі. Призначені для центральних офісів середніх і великих підприємств.
  6. Програмно-конфігуровані мережі (SDN). Їх розроблено для об'єднання мереж в епоху хмарних обчислень. Цей новітній розвиток сучасних мережевих технологій обіцяє зробити мережі більш гнучкими, адаптивними і динамічними з метою підтримки сучасного темпу розвитку швидко мінливих бізнес-вимог.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь