Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Американська освіта: переваги університетів США

Все більше студентів думають про те, що зарубіжна освіта буде престижною і більш ефективною для їхньої кар'єри, і, якщо правильно підібрати навчальний заклад, це буде насправді так.

Однією з найбільш затребуваних країн в галузі освіти вважаються Сполучені Штати Америки. Як показує статистика, в Штатах у період з 2014 по 2015 навчальний рік в університетах і коледжах навчалося понад один мільйон іноземних студентів - це рекордне число, країна вийшла на перше місце в усьому світі. У жодній країні на планеті не навчалася більша кількість студентів. Чому американська система навчання так затребувана в усьому світі серед студентів? Якщо вас цікавить навчання за кордоном, то рекомендуємо відвідати сайт https://www.ukr.iqconsultancy.com.ua/ вже зараз.

Перший секрет криється в тому, що система навчання в Сполучених Штатах Америки відрізняється від інших видів унікальною гнучкістю і дає більше свободи студентам, наприклад, після школи студент може вступити відразу і в коледж і в університет, у вас є можливість перевестися з одного університету в інший абсолютно на іншу спеціальність.

Цікаво, що ні один університет вибирає за вас, які предмети вам потрібно вивчити, а ви повинні розуміти, що хочете вивчити і які предмети вибрати! Це в кілька разів підвищує інтерес студента до коледжу і його успішність, так як немає нав'язування певних знань, які нецікаві людині.

Оплату за навчання здійснюють строго по семестрах і тільки за предмети, які вивчає студент. Ван не потрібно платити ту ж суму весь рік. Під час навчання у будь-якого студента є право працювати офіційно, навіть якщо ви іноземний громадянин, а також отримувати стипендію. Саме в Сполучених Штатах Америки є гнучка візова політика по відношенню до іноземних громадян.

Варто відзначити, що список університетів США дуже величезний, при цьому вищу освіту в країні можна розділити на два основних види - це коледжі і університети. Між цими закладами немає різниці ні в якості освіти, ні в дипломі, який отримає студент, вони відрізняються один від одного розміром і числом спеціальностей.

Якщо коледж, скажімо, більше займається підготовкою бакалаврів в певній сфері знань, наприклад, випускають інженерів чи економістів, то в університеті набагато більше спеціальностей і є багато напрямків.

І університети сша, і коледжі можуть бути державними, а можуть і бути приватними організаціями. Звичайно, у другому варіанті освіта набагато дорожча, але тут намагаються приділяти більше уваги кожному студенту, і знань дається набагато більше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь