Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кращий смартфон Honor?

Вибір цього пристрою - справа досить непроста, вимагає ретельного вивчення технічних характеристик, функціоналу і особливостей смартфонів різних моделей.

Щоб полегшити завдання, слід визначити основні критерії вибору:

  1. Вартість. Ціна безпосередньо залежить від технічних характеристик, в число яких входить тип і потужність процесора, властивості екрану, обсяг пам'яті та інші важливі опції. В інтернет-магазинах є можливість порівняти характеристики декількох пристроїв і вибрати найкращий по вартості. Придбати смартфон Honor ви можете в інтернет-магазині Citrus вже зараз.
  2. Екран. Чим він більший, тим це краще для очей. Найкращий варіант, якщо екран великий, але при цьому залишається можливість управління однією рукою. Входять в моду безрамкові смартфони, проте вони не завжди зручні.
  3. Зручність. Цей критерій плавно продовжує тему попереднього, так як великий екран не завжди означає зручність управління. Телефон повинен міцно сидіти в руці, не вислизати і не переважувати.
  4. Операційна система. На сьогоднішній день найбільш популярною і зручною ОС вважається Android, немає потреби говорити про те, що чим новіша її версія, тим краще.
  5. Процесор. За цим критерієм є безліч деталей і тонкощів, але в цілому можна сказати, що найнадійнішими є процесори Snapdragon і Kirin. Головна перевага першого типу процесу - графічний прискорювач. В іншому вони практично не відрізняються один від одного.
  6. Об'єм оперативної пам'яті. Дуже важливий параметр, який відповідає за швидкодію додатків. Мінімально допустимий обсяг оперативної пам'яті становить від 2 до 4 Гб.
  7. Об'єм вбудованої пам'яті. Цей показник залежить від потреб користувача. Відеоролики, фотознімки, ігри займають досить багато місця, тому любителям відео- та фотозйомки, а також геймерам, потрібно вибрати смартфон з об'ємом вбудованої пам'яті не менше 64 Гб.
  8. Основна камера. Ті, хто захоплюються фотографією, гідно оцінять смартфони, оснащені камерою не менше ніж в 16 мегапікселів. Важливість наявності фотоефектів, налаштувань і розширеного функціоналу залежить від потреб покупця.
  9. Фронтальна камера. Особливо важлива для шанувальників такого явища, як селфі, а також для тих, хто любить спілкуватися за допомогою відеодзвінків. Для того, щоб якість зображення або відео була чіткою і не «мильною», роздільна здатність фронтальної камери повинна бути не менше 13 мегапікселів.
  10. Акумулятор. Ще один значимий параметр, який обов'язково слід враховувати при виборі та купівлі смартфона. Чим більша ємність батареї, тим довше пристрій буде працювати без додаткової підзарядки. Безліч необхідних, корисних і приємних додатків «з'їдають» енергоресурси телефону, в результаті чого виникає ризик залишитися в самий невідповідний момент без зв'язку. Тому найбільш надійним і потужним акумулятором є той, ємність якого становить не менше 2 500 мА-ч. Цей показник підійде і тим, хто активно користується смартфоном.
  11. Підтримка двох сім-карт. Параметр не першорядної важливості, але все ж значний. Залежить від особистих переваг, і наявність такої можливості найбільш підійде для ділових людей, а також для тих, хто часто подорожує або просто звик розділяти роботу й особисте життя.
  12. Інтелектуальний режим енергозбереження. Ця функція має допоміжне значення, так як спрямована на те, щоб зберегти заряд акумулятора і оптимізувати роботу запущених програм у фоновому режимі.
  13. Захист корпусу. Параметр, що має важливість для тих, хто не бажає надмірно тривожитися про стан смартфона при його вислизанні з рук. Міцний корпус порадує любителів активних поїздок, спорту, молодих батьків, власників домашніх тварин, і просто тих, хто не може назвати себе дуже акуратним користувачем.

Перед покупкою слід уважно вивчити всі можливі варіанти, порівняти їх, а також ознайомитися з відгуками і коментарями покупців, подивитися відео-огляди, щоб скласти найбільш повне уявлення про бажану модель.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь