Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати правильну ковдру?

Ковдра - не найдешевший текстиль, тому вибирати її потрібно ретельно і відразу за кількома параметрами. Для комфортного відпочинку однаково важливі як вибір наповнювача, так і якість пошиття. Вартість виробу теж залежить від цих параметрів.

Ковдра купується не на один рік. Якість виготовлення і використовуваної сировини безпосередньо впливають на термін експлуатації виробу. Особливі вимоги пред'являються до натуральних наповнювачів. Якість очищення сировини є дуже важливою. Якщо якийсь із етапів процесу пропустити, є велика ймовірність того, що наповнювач швидко втратить форму і буде мати неприємний запах. Щоб в найближчому майбутньому всередині ковдри не завелися моль, кліщі і різні мікроорганізми, більшість брендів обробляють наповнювачі спеціальним складом з антисептиками.

Купити таку правильну ковдру можна в інтернет-магазині. Варто зазначити, що на сайте інтернет-магазину "Мир домашнего уюта" вам пропонують товари від кількох відомих торгових марок. Тут асортимент величезний і різноманітний. Великий вибір - це показник того, що це активний продавець, який бажає працювати довго і плідно. А такі магазини завжди співпрацюють з брендами, які пропонують товар відмінної якості. Подібний вибір явна ознака того, що продавець вас не обмежує ні у вартості, ні у виборі наповнювача або розміру. За фільтрам сайту ви відберете вироби по заданих вами параметрах.

Цікаво, що вибирати зимовий або демісезонний текстиль не завжди потрібно по порі року. Набагато важливіший такий показник, як температура в приміщенні. Наприклад, в дуже багатьох квартирах восени і взимку, коли не включене опалення, набагато прохолодніше в приміщенні, ніж в опалювальний зимовий період. Може і звучить це нелогічно, але в цьому випадку в міжсезоння краще користуватися найтеплішим зимовим текстилем, а взимку - демісезонними ковдрами. Як варіант, ще придбати в всесезонну ковдру. Це текстиль, в якому поєднані кнопками або гудзиками два варіанти ковдри: тепла і легка. Дві складові даної моделі можна використовувати як разом, так і окремо.

Якість виготовлення ковдри - це показник її довговічності. Погані шви швидко розійдуться, а при неякісних рядках по полотну наповнювач всередині буде комкатися і збиватися. У такому виробі порушиться теплопровідність. Він не буде забезпечувати потрібного мікроклімату людині в ліжку. До того ж, виглядати така ковдра буде некрасиво. Користуватися нею у вас не буде ніякого бажання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Як вибрати правильну ковдру?

  1. Valentina

    Ох, з нашим жахлвим опаленням краще підходити до вибору ковдри з особливою уважністю. Я, наприклад, беру пухові ковдри https://altex.in.ua Вони найтепліші. Однак тут варто задуматись чи немає алергії, тоді краще брати силіконові.

Залишити відповідь