Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Цілі і особливості інтернет-маркетингу

Інтернет-маркетинг - це стратегія, пов'язана з продажем товарів та послуг, просування пропозиції (товарів, послуг) і бренду, маркетингові комунікації, створення іміджу і викликання у аудиторії бажаних дій в інтернеті.

Метою інтернет-маркетингу є ефективний зв'язок на лінії компанія-клієнт, а також збільшення доступу до інформації про бренд. Якщо вас цікавить інтернет-маркетинг, то рекомендуємо перейти на сайт https://adwservice.com.ua/ вже зараз.

Особливості маркетингу в мережі

Основою маркетингу в мережі є відносини. Це на їх створення і зміцнення повинні бути спрямовані всі ваші дії. Маркетинг спрямований на закріплення зв'язків між брендом і споживачем. Не без причини він називається інтерактивним маркетингом. Це відповідь на нові потреби клієнтів, які перестають цікавитися пропозицією при ослабленні зв'язку з ними. Споживачі цінують справжній, живий контакт - обмін коментарями в Facebook, цікаві форми спеціалізованих постів замість статичної реклами продукту і динамізм, заснований на тому, що марка товару присутня в багатьох місцях і скрізь активна. При цьому збільшується роль адресата - він більше не є пасивним споживачем рекламної інформації. Він - справжня, реальна особистість, яка має право на свою думку і потреби.

До речі, ви можете дізнатися також і про інбаунд маркетинг, що теж дуже корисно в сучасних реаліях.

Не дивно, що в інтернет-маркетингу такий великий акцент зроблено на персоналізацію. Успіх досягається завдяки використанню можливостей, які дає мережа і реагування на постійно мінливі тенденції. В інтернет-маркетингу результат досягається за рахунок визначення цільової аудиторії, вибору відповідних дій, а також систематичного вимірювання ефектів. Спостерігаючи за всіма параметрами в режимі реального часу можна своєчасно змінювати політику діяльності і, отже, оптимально використовувати всі опції комунікації і просування.

Особливості маркетингу традиційного:

  1. контакт односторонній;
  2. обмежені знання про клієнта;
  3. обмежена персоналізація повідомлень;
  4. обмежені час і дальність дії;
  5. відносно великі витрати при малій гнучкості і проміжному контролі дій.

Особливості інтернет-маркетингу:

  1. інтерактивність - обмін інформацією з клієнтом;
  2. широкі знання про клієнта, можливі завдяки веб-аналітиці та дослідженню поведінки;
  3. точне налаштування повідомлень;
  4. необмежений час роботи (цілодобово, по всьому світу);
  5. дуже велика гнучкість і контроль над здійснюваними діями;
  6. максимальна оптимізація витрат.

Для того щоб показати бренд в мережі, і забезпечити збільшення кола клієнтів ви повинні вийти до людей і поговорити з ними. Показати свої переваги, показати себе як фахівця, який професійно ставиться до своїх обов'язків, і піклується про свою аудиторію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь