Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Створення сайту за допомогою інтернет-платформ: важливі моменти

Для створення сайту нерідко потрібна допомога професіоналів. Це обумовлюється тим, що більшість вітчизняних інтернет-магазинів створюються без участі самих замовників. Але на даний момент функціональні можливості різних платформ зі створення інтернет-сторінок такі, що для повноцінного запуску власного сайту не потрібні сторонні особи. Зараз підприємець, який бажає запустити інтернет-магазин, може самостійно створити його.

Що потрібно знати для створення сайту?

На даний момент існує кілька платформ, які допоможуть створити сайт з нуля:

  1. WordPress;
  2. Drupal;
  3. Joomla.

Статистика показує, що більшість новачків вирішують створювати сайти з підтримкою на WordPress. Це обумовлюється вкрай зручним і простим для новачка функціоналом. Завдяки наявності безкоштовних плагінів можна створити як повноцінну бізнес-сторінку, так і особистий творчий блог. Платформа абсолютно безкоштовна. Користувачеві потрібно заплатити тільки за своє доменне ім'я та хостинг, але місячна плата не буде великою.

Але недостатньо тільки використовувати платформу. Легко створити свій сайт - Lemarbet це компанія, яка допоможе його просунути з урахуванням бажаної аудиторії, характеристик товарів і послуг, які реалізуються, регіональних особливостей і багато чого іншого. Існує безліч бізнес-моделей, кожна з яких має свої особливості, підходить для того чи іншого випадку. Не можна покладатися виключно на саморекламу.

Важливі моменти

Більшість платформ, які використовуються для створення сайтів, безкоштовні. Це відноситься і до самої популярної - WordPress. Але навіть з нею потрібно щомісяця вносити оплату назви домену та платити за хостинг. Сума буде порівняно невеликий, але слід її враховувати, щоб заздалегідь розпланувати витрати на повноцінний сайт.

Не слід ігнорувати необхідність власної назви домену. Це дозволить отримати власний email-адреса, що буде виглядати професійно і престижно. Як вибрати доменне ім'я:

  1. якщо це бізнес-сторінка, то в доменному імені слід вказати назву компанії, просування якої планується;
  2. якщо ж сайт створюється для особистого використання (блог, творча сторінка і т.д.), то власного імені в домені буде досить.

Необхідно пам'ятати, що назва повинні бути якомога більш милозвучною. Воно не повинно бути занадто складним. Це дозволити доменному імені запам'ятатися, а якщо воно буде збігатися з маркою, яка просувається, це спростить пошук для потенційних покупців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь