Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати осіннє взуття?

Вибір взуття, це завжди відповідальна справа, що вимагає уважності і ретельності. Адже саме від туфель, черевиків, чобіт безпосередньо залежить зовнішній вигляд людини і завершеність образу, стилю.

Вибір демісезонного взуття

Не за горами осінь, а разом з нею і прохолода, сльотава дощова погода. Босоніжки займуть своє місце в шафах до наступного тепла. На арену «виходять» туфлі, черевики, чоботи. Вибір демісезонного взуття вимагає особливого ставлення. Тут не можна керуватися тільки лише зовнішніми його якостями. Погода в даному випадку буде «диктувати» свої умови, ігнорування яких призведе до необхідності покупки другої, третьої пари.

Найбільш популярними серед всіх видів демісезонного взуття вважаються напівчоботи або боти. Вони випускаються виробниками самих різних форм, кольорів, фасонів. Щоб купити черевики, які підходять як не глянь, потрібно знати відмінні риси кожної моделі.

Варто зазначити, що осінні жіночі черевики оптом в TM Lider ви можете придбати вже зараз.

Особливості осінніх черевик

  • Класичний фасон - це завжди каблук, стійкий, середньої висоти, щоб не ковзати в сльотаву погоду. Блискавка повинна знаходитися досить високо від підошовної частини. Тоді мінімізується ризик мокрих ніг під час дощу. Виглядають такі черевики завжди стильно й елегантно.
  • Армійська модель - має міцну підошвою з глибоким рифленням, довгою шнурівкою. Ці елементи моделі надають взуттю трохи брутальності. Але в цілому вигляд не псують, навіть допомагають створити певний образ, підкреслюючи жіночу ніжність і крихкість.
  • Тімберленди - відрізняються зручністю в носінні, надійною рифленою підошвою, закругленими широкими носками. Ця модель, як правило, ідеально виглядає з одягом будь-якого стилю. Цим і пояснюється їх висока популярність.
  • Ще один популярний фасон - челсі. Головною відмінною їх рисою є еластична вертикальна довга вставка з боків. Не дуже високі, на плоскій підошві, з широким низьким каблуком, без будь-яких застібок - це зручно, виглядає досить цікаво і жіночно, підходить майже під кожен стиль верхнього вбрання.

Вибір демісезонних чобіт

Ще один вид демісезонного взуття - чоботи. Найбільшою популярністю у модниць сьогодні користуються ботфорти. Цей фасон яскраво і чітко підкреслює жіночність і характерність своєї власниці. Візуально ботфорти подовжують ноги, а образу надають загадковості, сміливості, рішучості.

Головним критерієм вибору таких чобіт є комфортність відчуттів при їх носінні. Не можна допускати здавлювання ніг, але одночасно, потрібно вибирати халяву по нозі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь