Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати правильний одяг для тенісу?

Великий теніс - це гра, яка вимагає повної віддачі сил і максимальної концентрації. Тому необхідно, щоб під час сету спортсмен був зосереджений тільки на результаті поєдинку. Грамотно підібрана екіпіровка не тільки захистить від випадкових травм, але і забезпечить комфорт під час виступу або тренувань.

Звичайне тренування не вимагає спеціального одягу, тому можна обійтися і спортивною формою. Інша справа тенісний поєдинок. Спортивний одяг для великого тенісу не повинен обмежувати рухи спортсмена і має забезпечувати максимальний комфорт. Вимоги до його вибору загальні як для початківців тенісистів, так і для професіоналів. Основні характеристики:

  1. Гідроскопічність. Моментальне відведення вологи від тіла.
  2. Висока компресія. Повинен добре розтягуватися, але в той же час і швидко приймати первісний вигляд.
  3. Повітропроникність. Це властивість забезпечує оптимальний температурний режим і не дає тілу перегріватися.

Поряд з цим, матеріал для тенісного одягу повинен відрізнятися антибактеріальними властивостями, оберігати тіло від почервоніння і попрілостей. Фахівці радять звертати увагу на одяг відомих спортивних брендів, які використовують тканини нового покоління такі як поліамід або поліестер. Ці матеріали повністю відповідають перерахованим вище вимогам, не мнуться і завжди мають привабливий зовнішній вигляд. Придбати одяг для великого тенісу ви можете вот здесь вже зараз.

Особливу увагу також слід звернути на якість швів. Сучасний одяг для великого тенісу не передбачає їх наявність в місцях найбільшого тертя (під руками і між ногами). Якщо шви все-таки присутні, то вони повинні бути плоскими.

Незважаючи на високу технологічність одягу для великого тенісу, він повинен ще мати і привабливий зовнішній вигляд. Сучасна колірна гама відтінків складається не тільки з класичного білого кольору, але і червоного, синього, зеленого та інших тонів. Дівчата і дівчатка можуть вибрати для змагань не тільки сукню або спідницю, а й тенісні капрі. Для чоловіків і хлопчиків стандартний набір: шорти і футболка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь