Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Плюси оренди крана-маніпулятора

Відомо, що використання техніки дозволяє значно підвищити продуктивність праці, адже механізована праця за коефіцієнтом корисної дії в рази перевершує ручну і вимагає меншої кількості трудових витрат з боку робітників.

Оренда маніпулятора необхідна, перш за все, тоді, коли потрібно провести вантажно-розвантажувальні роботи і перевезти великогабаритні вантажі (контейнери зі сміттям, будівельні матеріали та інше). Звичайно, можна використовувати для цих цілей вантажівку, але робота вантажників в результаті буде коштувати набагато дорожче, та й швидкість проведення робіт буде нижчою. Якщо ви хочете орендувати кран-манипулятор Одесса, то перейдіть за даним посиланням.

Маніпулятори відрізняються простотою управління, маневреністю, так що не потрібно витрачати багато часу і зусиль на навчання персоналу. Також бувають маніпулятори з підвищеною прохідністю, що робить їх незамінними в умовах відсутності повноцінних доріг.

Широкий вибір моделей маніпуляторів дозволяє вибрати саме ту машину, яка відповідає конкретним вимогам. Адже вони розрізняються за вантажопідйомністю, максимальною довжиною стріли, конструкцією крана маніпуляторної установки.

Серед безлічі видів спеціальної техніки маніпулятори вважаються одними з найбезпечніших. Їх конструкція дозволяє здійснювати постійний контроль всіх систем машини, в тому числі і під час роботи (це забезпечується за рахунок наявність електронних систем контролю). Часто маніпулятори оснащені додатковими опорами і механізмами аварійної зупинки. Кабіна оператора дозволяє переглядати простір у всіх напрямках, що також знижує ймовірність виникнення нещасних випадків і аварій. Зазвичай у вартість оренди включено освітлювальне обладнання, тому час проведення робіт не буде обмеженим.

Оренда маніпулятора надає відмінну можливість отримати багатофункціональну сучасну машину рівно на той час, протягом якого вона буде використовуватися. Зовсім необов'язково орендувати відразу кілька машин, наприклад, вантажівку і навантажувач, для того, щоб виконати ту роботу, з якої маніпулятор впорається самотужки. Таким чином економляться кошти, адже витрати на оренду однієї одиниці спецтехніки нижчі, ніж на оренду декількох, і нижчі, ніж на послуги вантажників, які необхідні в разі оренди однієї вантажівки. Переваги очевидні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь