Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги використання газоблоку в будівництві

Газоблок - це одим з різновидів пористого бетону. До його складу входять пісок, вапно, вода і алюмінієва пудра. Саме завдяки вапну газобетон має білий колір.

Процес виробництва досить простий, однак якісний матеріал можна виготовити тільки в заводських умовах. Якщо вас цікавлять стеновые блоки aeroc в Одессе, то переходьте за даним  посиланням вже зараз.

Блок виробляють автоклавним і неавтоклавним способами.

Найчастіше використовують автоклавний метод виробництва. Спершу вся сировина змішується у спеціальних пропорціях в однорідну масу, потім заливається в металеві форми певних розмірів. Після того, як сировина застигла в формах її витягають звідти і відправляють досушуватися в автоклави, де він набирає свою повноцінну міцність.

Блок буває різних розмірів, проте великим попитом користуються газоблоки розміром 600х300х200 і 600 х200х100 мм.

Завдяки своїм максимально точним розмірам кладку з газоблоків можна робити, як на звичайний цементний розчин, так і на спеціальну клейову суміш. Варто відзначити, що клейова суміш є більш вигідним і економічним варіантом. З її допомогою можна не витрачати час на замішування розчину, а просто відкрити мішок з клеєм, змішати з водою і працювати. Шви між блоками виходять близько 3 мм, а це гарантія того, що стіна не буде промерзати. На один куб газоблоків знадобиться один мішок клейової суміші.

Газоблок, завдяки своїм характеристикам, активно використовується в будівництві житлових одноповерхових і висотних будинків, прибудов та гаражів, автомийок, лазень і саун, різних складських приміщень. Також такі блоки використовують в будівництві міжкімнатних перегородок.

Блок добре ріжеться, а це важливий плюс для будматеріалу. У стіну з газоблоків без труднощів можна забити цвях або закрутити шуруп. Завдяки рівній поверхні газоблоку, будь-яка штукатурка або фарба відмінно ляже на стіну.

Газоблок міцний і витривалий будматеріал, який запросто витримає плити перекриття навіть без опорних колон. Довговічний в експлуатації.

Він абсолютно негорючий. У нього відмінна шумоізоляція.

Ще важливою перевагою використання таких блоків в приватному будівництві є їх вартість. На ринку будматеріалів існує досить широкий вибір даного матеріалу, і кожен покупець знайде той варіант, який його влаштує у співвідношенні ціна-якість.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь