Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати модне взуття на сезон осінь-зима?

У прохолодну погоду у модниць залишається можливість прогулятися на природі, побути з друзями і випити з ними чашечку кави, відвідати вечірки в популярному клубі. Саме тому сучасні тренди пропонують всім, хто стежить за власним стилем, величезний вибір різних кольорів і форм як в одязі, так і у взутті.

Вдалий вибір чобіт в цьому сезоні

Знову в моді чоботи-шкарпетки, як і кілька років тому. Тренд залишається досить практичним, тому часто можна звернути на нього увагу на вулицях міста. Чоботи-шкарпетки підходять і до суконь, і до штанів різної довжини. Халява чобота щільно охоплює ногу, тому вдало виглядає з колготками подібного кольору. Таким чином можна візуально подовжити ноги, особливо якщо носити таке взуття з міні-спідницею. Подібні чоботи зустрічаються і в класичному, і в спортивному стилі. Каблук досить стійкий. Однак таке взуття небажано носити дівчатам з широкими литками і щиколотками, щоб не виділяти міцні м'язи ніг. Якщо вас цікавлять аксесуари для взуття, то радимо смотреть тут.

Чоботи вище коліна прекрасно захищають від холоду. Дівчина в таких чоботях обов'язково стане об'єктом підвищеної уваги оточуючих! Захоплені погляди і можливість виділитися з натовпу гарантовані. Верхня частина таких чобіт може бути розширеною або виконаною з облягаючої тканини. Таке взуття можна носити з лосинами або коротку сукню з повітряного матеріалу. Не варто надягати чоботи вище коліна дівчатам з пишними формами, а також замкнутим і сором'язливим особам. Придбати стильне взуття ви можете в інтернет-магазині вже зараз.

Стильні туфлі і напівчоботи

М'який і затишний оксамит - прекрасний варіант для прохолодного сезону. Матеріал - розкішний і досить популярний в широких колах модниць. За допомогою взуття з оксамиту дівчина може поставити себе вище практичності і рутини. Туфлі з такого матеріалу приємні на дотик і дуже красиво виглядають.

Також популярні туфлі з каблуками незвичайної форми: клиноподібна фігура виглядає цікаво. Носити їх набагато зручніше, ніж шпильки, адже міцний каблук не шкодить здоров'ю хребта. Проте, якщо є якісь індивідуальні проблеми зі стопами, навіть такі туфлі на підборах вибирати не варто.

Яскравою новинкою стали осінні туфлі з вирізом у вигляді галочки. Щоб стопи не виглядали в такому взутті дуже великими, туфлі поєднують з облягаючою сукнею з трикотажу або вільними штанами завдовжки трохи вище щиколотки.

Найпопулярніший колір в цьому сезоні - білий. Виглядає він дуже свіжо, але для громадського транспорту зовсім не підходить. Саме тому білий колір стає ознакою особливого статусу.

Популярні не тільки туфлі, але і напівчоботи, які часто виконують зі шнурівкою. Елегантне взуття візуально зменшує розмір ноги, тому не підходить дівчатам з масивною гомілкою.

Всі перераховані види взуття ідеально підходять для використання в повсякденному житті. І туфлі на підборах, і стильні чоботи в різних ситуаціях може носити будь-яка жінка в залежності від своїх уподобань. Любителькам незвичайних модних тенденцій варто звернути увагу на взуття зі шкіри сріблястого кольору, обробку пір'ям, принти і написи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь