Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виготовлення автомобільних ключів

Ви загубили ключі від свого легкового автомобіля і вам потрібно їх відновити? У вас вкрали барсетку, в якій крім невеликої суми грошей і приємних дрібниць знаходилися ключі від автомобіля? У вас з незрозумілих причин зламався автомобільний ключ і вам потрібно зробити його дублікат?

На ці та багато інших питань, пов'язані з ремонтом і відновленням автомобільних ключів, дадуть ствердну відповідь фахівці центру автоключів в Києві під назвою Smartkey. З усіх питань ви зможете звернутися на офіційний сайт цього центру в Києві, який знаходиться за наступною електронною адресою: Smartkey.

Центр автоключей в Києві Smartkey здійснює свою діяльність вже досить давно. Тут майстрами буде виконана будь-яка, навіть найскладніша робота з відтворення дублікатів автомобільних ключів. Всі ці ключі буду виготовлені на сучасному спеціальному обладнанні, після чого пройдуть цілий ряд тестів і перевірок на якість.

Важливо зауважити той факт, за яким головною спеціалізацією центру автоключів в Києві Smartkey стало виробництво дублікатів та ремонт автоключей, оснащених чіпами. Для виготовлення авто-ключа з чіпом буде потрібно наявність автотранспортного засобу та робочого примірника ключа. В цьому випадку процес напоготові дубліката займе всього-то від десяти до шістдесяти хвилин. Все буде залежати від складності програмування іммобілайзера.

До важливого нюансу авто-ключів з іммобілайзером відноситься їх внутрішня начинка, включаючи:

  1. фіксований код;
  2. код криптуванням;
  3. ключ, виконаний на мікросхемі;
  4. ключ інфрачервоний;
  5. деякі інші типи ключів.

Пам'ятайте про те, що для самостійного виготовлення дубліката автомобільного ключа для будь-якої автомашини, включаючи вітчизняні авто та іномарки, будуть потрібні спеціальні знання з області автоелектроніки і, звичайно, досвід. З цих причин кращим варіантом стане звернення в центр Smartkey, в якому недорого і з гарантією безпеки виконають ваші замовлення з виготовлення (ремонту) автомобільних ключів!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь