Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо жіночу блузку

Жіночу блузку по праву можна назвати універсальним елементом гардеробу. З її допомогою можна створювати різні образи, поєднуючи з різними спідницями, штанами, шортами і діловими костюмами. Про сукні такого не скажеш. Тому кожна представниця прекрасної статі має у себе в шафі кілька блузок різних моделей, кольорів і фактур.

При виборі блузки рекомендується враховувати кілька факторів. По-перше, це якість матерії і пошиття, по-друге, колірне рішення, а, по-третє (і це найголовніше), особливості своєї фігури.

Як підібрати блузку за типом фігури? На це питання знають відповідь стилісти, які охоче діляться з жінками секретами. Так, якщо ваша фігура нагадує за своєю формою пісочний годинник, то вам пощастило. Ви можете носити будь-які блузки, але перевагу рекомендується віддавати приталеним варіантам, так як вони особливо вигідно підкреслюють переваги фігури.

Невисоким дівчатам стилісти радять носити моделі з V-подібним вирізом на комірі. Це візуально зробить вас вищою. При цьому блузка повинна бути не надто довгою. В іншому випадку ви досягнете прямо протилежного ефекту.

Якщо у вас широкі стегна і вузькі плечі, то звертайте увагу на блузки, які мають декор у верхній своїй частині. Таким чином ви зможете зробити свій силует візуально більш пропорційним. Такі блузки можуть бути прикрашені рюшами, вишивкою, мати широкі рукави, підплічники або драпірування.

Власницям фігури у формі перевернутого трикутника рекомендується вибирати для себе варіанти вільного крою, що не містять великих принтів. Візуально звузити плечі допоможе круглий виріз на комірі або рукава, довжиною три чверті.

Фігура у формі яблука вимагає особливо ретельного підходу. Якщо ви є володаркою таких форм, то придбайте блузки, які мають завищену талію, дрібний малюнок і неглибокі вирізи. Ідеальним рішенням стане блузка у вертикальну смужку. За таким же принципом слід вибирати блузку дівчатам, чия фігура за формою нагадує прямокутник.

Прислухаючись до порад стилістів, ви підберете для себе ідеальний варіант блузки. Але, щоб виріб відмінно виглядав і довго служив, робити покупки рекомендується в перевірених магазинах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь