Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Портативні колонки - основні параметри

Послухати музику одному можна за допомогою навушників, а ось для компанії потужності телефонного динаміка буде недостатньо. Тому в даному випадку вдалим рішенням стане придбати портативну акустичну систему, яку завжди зручно брати з собою.

Портативні колонки JBL Charge 3 - це аналог звичайних, виконаних в компактному корпусі, що робить їх зручними для перенесення. Вони можуть за допомогою кабелю або по Bluetooth підключатися до різних гаджетів, а працюють від акумулятора, заряду якого вистачає приблизно на 5 годин. Можна також вибрати пристрій, що працюють на батарейках, які можуть бути використані під час тривалого походу, коли зарядити акумулятор не буде можливості.

Завдяки високій популярності акустичних систем виробники регулярно вдосконалюють пропоновані пристрої. Корисним доповненням, присутніми в колонці, може стати наявність: тюнера FM, портативної і додаткової зарядки, гучного зв'язку та іншого.

Знаючи всі ці особливості, в інтернеті вийде досить легко вибрати найбільш підходящу модель такого приладу, яка в потрібний момент дозволить насолоджуватися музикою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь